Tiny Pleasures november 2019

Met de kerstvakantie voor de deur lijkt november precies al een eeuw geleden. Hoog tijd dus om mijn geluksmomentjes van november met jullie te delen.

goede babbel met vriendin E. – lekkere theetjes – vegan lasagne ❤ van delhaize (die nu trouwens niet meer te vinden is 😥 ) – de heksen (van Roald Dahl) uitlezen – de Harry Potter-films kijken – vegan pizza van een collega – veel lezen – in nieuwe boeken beginnen – vriendelijke dame aan de telefoon – nieuw (ergonomisch) kussen voor Mati (waar er ondertussen dagelijks ruzie voor is) – ideetjes doorgeven voor de nieuwe verbeelding bookchallenge – hulp krijgen – alles weer proper in huis – hulp van vrienden – marter gespot ❤ – info-avond GentLeest – een wandeling langs de Schelde – een wit laagje over de natuur – vriesweer – Mati die geniet van het loslopen – wandelen in de velden – receptje van Pascale Naessens proberen en goedgekeurd – lieve en betrokken mensen – een boek niet kunnen wegleggen – Mexicaanse salade bij Okker & Noot

Wat waren jullie kleine geluksmomentjes de afgelopen tijd?

11 gedachten over “Tiny Pleasures november 2019

 1. zwartraafje

  Hihi, al een geluk dat dat ergonomisch kussen vrij groot is zodat ze er samen op kunnen liggen. Zo jammer hé om iets super lekker te ontdekken en dan vervolgens vast te moeten stellen dat het niet meer verkrijgbaar is. Ik heb het al meermaals meegemaakt en vrij vaak met lekkere theesmaken.

  Geliked door 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Meestal willen ze niet samen op dat kussen en is het ruzie 😀 Maar soms gelukkig wel.
   Er waren er eens een hele boel over tijd en daarmee kopen ze het niet meer in. Gelukkig vond ik ze wel weer in een andere Delhaize!

   Geliked door 1 persoon

 2. Le petit requin

  Hihi, die ruzie omwille van dat ergonomisch kussen 🙂 Gelukkig moet ik niet vechten om het mijne 😉
  Leuk, zoveel lezen! En jammer van die veganistische lasagne, hopelijk komen ze nog terug op de beslissing om die niet meer in te kopen. Kan mij nochtans inbeelden dat daar zeker wel mensen in geïnteresseerd zijn, maar ja, je moet het natuurlijk wel even tijd geven om zo’n product te laten aanslaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s