Het bloggen viel even stil…

Ik heb nochtans ideeën zat maar toch is het bloggen wat stil gevallen. Hoe komt dat nu? Het was enorm druk op het werk en ’s avonds had ik vaak geen zin meer om mijn laptop aan te zetten. De keren dat ik het wel deed was om mijn iPhone helemaal leeg te maken en dat nam veel tijd in beslag doordat hij eerst moest updaten en daarna kreeg ik hem niet meer aan de praat. Tof! Maar goed, dat is allemaal in orde gekomen. Al moet ik nog eens wat fiksen met mijn iCloud.

Sinds juni heb ik een smart-tv dus nu kijk ik vaker tv. Al ben ik nog geen grote tv-kijker, mijn laptop worden zelden nog opengeklapt. Wat dan weer het voordeel heeft dat ik een half uur tv kijken daarna half uurtje lees en dan nog naar iets kijk. En toch was juni ook mijn slechtste leesmaand van dit jaar. Nu ik tv en Netflix kan kijken, wilde ik ook VRTnu bekijken op mijn smart-tv. Aangezien het een oud model is, kon dat niet. Iemand raadde me aan om Google Chromecast aan te schaffen. Zo gezegd zo gedaan, maar nu blijkt dat er Chromecast op mijn tv zit en ik dat Google-ding niet nodig heb. Iemand geïnteresseerd om het over te kopen?

In juni voelde ik me mentaal enorm slecht, dus ik had in niks zin. Vandaar het weinige lezen en bloggen. Maar goed, eigenlijk wil ik er verder niet veel over kwijt. Ik heb mijn hart kunnen luchten bij een aantal goeie vrienden en mijn moeder. En nu voel ik me weer wat beter. Ik heb het een plekje kunnen geven en ben weer wat sterker geworden.

Met de vakantie in zicht, hoop ik wat meer te kunnen bloggen. En vooral te genieten van de kleine dingen, de natuur, mijn windhonden en kat én de mensen die me graag mogen. Want ook dat heb ik gevoeld, dat er mensen zijn die me oprecht graag zien en ik ben dankbaar dat ik zo’n fijne mensen om me heen heb.

Hoe gaat het met jullie?

14 gedachten over “Het bloggen viel even stil…

 1. Samaja

  Ik ben blij dat je dat laatste hebt ervaren. Jammer dat je je mentaal zo slecht hebt gevoeld, ik hoop alleszins op beterschap voor de komende weken. Ik zat niet zo lekker in mijn vel de laatste tijd en had allerlei vage klachten. Ik denk dat het tijd is voor vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Ik vind het jammer dat juni zo’n slechte maand voor je was maar ben tegelijkertijd wel blij dat je mensen om je heen hebt die er op zo’n moment voor je zijn en je er doorheen helpen. Hopelijk wordt juli een leukere maand voor je en vind je iemand die de Google Chrome van je wil overnemen.

  Geliked door 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Iedereen wilde er 20 euro voor geven maar voor mensen die ik niet ken, vond ik dat weinig. Maar het bleek dat mijn zus het kon gebruiken, zij kreeg het uiteraard gratis. Ook al wilde ze er voor betalen.

   Geliked door 1 persoon

 3. goannelies

  Fijn dat je je wat beter voelt. Zo’n smart tv waarop je alles kan kijken is wel echt handig. Het lief heeft dat nu ook sinds een maand of twee en dat is wreed gemakkelijk, te gemakkelijk soms 😃

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s