Quotes & Tiny Pleasures Oktober 2019

Aangezien ik niet zoveel quotes genoteerd heb in oktober, combineer deze keer de twee rubriekjes. Ik weet niet goed hoe het komt, ik schonk misschien te weinig aandacht aan quotes.

Tiny Pleasures
veel plezier met de collega’s op de teamdag – pruimen/noten/vijgen-brood – tickets voor Werchter Boutique – vriendelijke man aan de kassa – het vasten volhouden (waarover later meer) – lunchen bij Okker en Noot – lezen in het zonnetje op de markt van Oudenaarde – dierenarts die haar duim omhoog stak omdat ik met de drie hondjes ging wandelen – assistente die Mati knuffelt – nieuwe boekjes starten – complimentjes krijgen – horen dat iemand ook vegan is – collega die vriendelijk is – rustige voormiddag – kaarsjes – eindelijk in de zetel – veerkracht-wandeling van de CM – roodstaarttapuit spotten – gratis lunch in Barbiet – vriendin na 5 jaar terugzien – paardjes op de wandeling

Quotes
* Seeing is forgetting the name of the thing one sees – Paul Valéry –
* niet de gelukkigen zijn dankbaar, het zijn de dankbaren die gelukkig zijn – Francis Bacon –

Wat waren jullie gelukjes in oktober?

 

 

9 gedachten over “Quotes & Tiny Pleasures Oktober 2019

 1. zwartraafje

  Die laatste quote past perfect bij je lijstje met geluksmomenten. Je kan je natuurlijk richten op wat je niet hebt en daar ongelukkig om zijn, maar je focussen op alle zaken waar je dankbaar om kan zijn maakt je zoveel gelukkiger. Ik besef echt wel dat dat niet altijd even makkelijk is maar ik merk voor mezelf dat het een wereld van verschil maakt wanneer ik me op geluksmomenten focus in plaats van op de dieptepunten.

  Geliked door 1 persoon

   1. zwartraafje

    Nee hoor, soms lukt dat gewoon niet. Zo’n dagen heb ik zelf soms ook maar dan probeer ik me vooral voor te houden dat die dag een off-dag is maar dat het de volgende dag hopelijk weer wat beter gaat lukken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s