Zonnige zondag (5/40)

Op zondag probeer ik altijd tijd vrij te maken om met mijn honden eens elders te gaan wandelen dan hier in de straatjes. Om de 2 à 3 weken ga ik naar Wetteren om eten te halen voor honden en dan combineer ik dat met een wandeling in Laarne. Vaak ga ik met vriendin L wandelen in de velden, maar soms gebeurt dat ze niet kan en dan ga ik daar alleen wandelen.

Het is een superplekje omdat je er weinig of geen mensen tegenkomt. Ze kunnen er los lopen want de velden zijn afgebakend met beekjes en draad waardoor ze niet altijd weg kunnen. In één weiland kan zelfs Tiqi los omdat er maar één toegang is en dan ga ik tot die weide en mag ook haar eens zijn pootjes strekken. Ik blij dan aan het gangetje staan zodat hij niet kan weglopen.

Het was een heerlijke wandeling met een stralende zon.

Hoe was jullie zondag?

20 gedachten over “Zonnige zondag (5/40)

  1. Hilde

    Hier ook gaan wandelen, met de dochter en haar vriend die me spontaan hadden gevraagd om mee te gaan :-). Het was echt zalig buiten. Daarnaast ook nog wat geoefend voor het autorijden met de dochter (en de vriend zat achterin). Eens thuisgekomen hebben we heerlijk gesmuld van zelfgemaakte pannenkoeken (vasten of niet 😉 ). Dat heeft ons erg gesmaakt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s