Weekupdate #2: kokerellen (6/40)

Het gelukskaartje deze week was: ‘Neem deze week ergens de tijd om op een bankje te gaan zitten en te genieten van wat er is. Zitten en kijken, meer niet.’ Omdat het niet echt de ideale periode is om een uur op een bankje te gaan zitten, heb ik deze opdracht aan mij voorbij laten gaan. Ik wou het oorspronkelijk woensdagmiddag doen, maar we zijn iets gaan eten met een aantal collega’s.

Het koken op recept is wel goed gelukt. Ik zocht twee receptjes op. Het eerste was een Pad Thai met broccoli. Het was heel lekker maar er mocht wat meer smaak in. De volgende keer wat meer kruiden dan voorgeschreven.

Het andere recept was een kerriestoofpotje én het was héééérlijk! Een aanrader als je van de Aziatische keuken en kokosmelk houdt. Ik verving de gele paprika door champignons.

Wat maakten jullie klaar?

5 gedachten over “Weekupdate #2: kokerellen (6/40)

  1. Leen

    Ik maakte in februari héél veel klaar uit ‘Honger!’. Ik kan er maar niet over uit wat een fantastisch kookboek dat is. Als ik een favoriet recept moet kiezen van de dingen die ik de laatste tijd klaarmaakte, dan dit: chili sin carne met linzen en droogbonen, en voor erbij zure room, guacamole en mangosalsa. Uit – ge raadt het al – Honger. Moest ik gesponsord worden voor elk woord dat ik al over dit boek typte, ik zou rijk zijn nu 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s