Naar zee

Gisteren hadden we een extra dagje verlof omdat er op het werk twee dagen na elkaar een evenement was. Een lang weekend én geen plannen maar wel een auto ter beschikking. Ik baalde van de combinatie en wist niet goed wat te doen. Vandaag besloot ik om nog eens naar zee te gaan met mijn drie hondjes.


We hebben er van genoten alle vier. We gingen naar Vosseslag bij De Haan. Daar mogen honden los lopen vanaf 1 oktober tot en met 31 mei, met uitzondering van de paasvakantie. Het is heerlijk om ze te zien rennen en spelen met de hondjes die we onderweg tegen kwamen. We kwamen onder andere een pointer, een herder, een teckel, een cocker en een paar jack russells tegen.


Er was niet veel volk, maar dat vond ik net leuk. Het was misschien omdat ik pas om 16h arriveerde. Het was mooi en zonnig weer met aangename temperaturen voor de tijd van het jaar.

Het strand is één van de weinige plekken waar alle drie de honden los kunnen lopen. Tiqi heeft meestal bananen in z’n oren als hij los is, maar aan zee lukt het behoorlijk. Ik moet alleen zorgen dat hij niet in de duinen geraakt want dan zijn konijnen te aanlokkelijk.

Naar welk strand gaan jullie het liefst?

17 gedachten over “Naar zee

  1. Hilde

    Haha Sofie ‘Tiqi heeft meestal bananen in zijn oren als hij los is’ daar moest ik toch even hartelijk om lachen. Het heeft jou/jullie duidelijk deugd gedaan en toch nog een mooie invulling ervan kunnen maken :-). Zeeland, daar vertoef ik graag. Afgelopen zomer nog geweest. Aan onze Belgische kust gaat m’n voorkeur dan naar Wenduine. Klein en niet die grote drukte die er op andere badplaatsen vaak is. Leuk om te lezen hier.

    Geliked door 1 persoon

  2. Sabine

    Wat fijn zo een strandwandeling! Ik ben geen strandmens, maa rik vond het toen ik nog in Nederland woonde wel leuk om een wandeling te maken over het strand, lekker uit te waaien. Nu is het strand een beetje te ver weg haha, maar ik geniet er wel van als ik er eens kom.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s