Over Loesje

IMG_7056

Over mijn ervaringen op het Canarische eiland Fuerteventura in een hondenasiel, hondenmama van mijn vrolijke podencobende Mati, Tiqi en Nyrah, kattenmama van Loes en Pebbles.

Ik heb een tijdje geprobeerd om te emigreren. Maar aangezien ik me daar niet gelukkig voelde en ik me teveel zorgen maakte over een goede job ben ik alleen teruggekeerd naar België.

Zoals je al kon vermoeden is Loesje Zaakjes niet mijn echte naam, ik heet Sofie. Loesje is de naam van mijn kat en ik heb Loesje Zaakjes als nickname.

Houdt van: veganisme – suikervrij – podencos – snailmail – groen, soms donkergroen, soms lichtgroen – simplify your life – consuminderen – BuJo – lezen – katten – Vive la Fête! – dagboek

Hekel aan: onoprechtheid – roddels – koken zonder inspiratie – mensen die uit de hoogte doen – lawaai

8 gedachten over “Over Loesje

  1. Nele

    Hoi Sofie,
    Wat ik even kwijt wilde…
    Je blog lezen is iedere keer een feestje. Het leest zo lekker weg en zo kunnen we een beetje meegenieten van hoe het daar is en wat jou (jullie) letterlijk en figuurlijk bezig houdt. Het spreekt voor zich dat we jullie missen maar het doet goed om te lezen dat jullie het fijn hebben daar met wat jullie doen.
    Dikke knuffel xxx

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie