Terugblik Zomerse Post

Regelmatig organiseert Liesbet van Zwartraafje een postactie. Je kan dan kiezen hoeveel post je wil versturen en dan krijg je net zoveel post terug. Het is de bedoeling om een leuk kaartje met eventueel wat snailmail-spulletjes er bij te versturen.

Ik had helaas al één omslag dicht gekleefd, toen k besefte dat ik er foto’s van wou nemen. Dit zijn twee van de drie kaartjes met extra’s dat ik verstuurd heb:

En dit is wat ik zelf ontvangen heb:

 

Omdat ik van zo’n lekker ruikende thee gekregen heb, vroeg ik via instagram waar ze die gekocht had. Zoals ik al vreesde, was de thee afkomstig uit Duitsland. Maar de verzender was zo lief om er mij wat extra op te sturen:

 

Daarnaast kreeg ik ook nog toffe Harry Potter-post van Zwartraafje herself:

Houden jullie van echte post?

9 gedachten over “Terugblik Zomerse Post

  1. Samaja

    Het is al heel lang geleden dat ik nog echte post kreeg, op kaartjes voor mijn verjaardag na. Ik zou het wel leuk vinden om te krijgen, maar ik ben eerlijk gezegd een beetje te lui om er zelf tijd in te steken… Zo moeten we dringend eens een brief schrijven naar ons Plan kindje, maar het komt er maar niet van.

    Geliked door 1 persoon

  2. Le petit requin

    Oh, zo tof! Ik had het jammer genoeg veel te laat gezien door zware blogleesachterstand, maar met kerst neem ik zeker terug deel, want het is gewoon echt zo tof om post in de bus te krijgen. Al ben ik daar zelf ook niet altijd de beste in, zeker brieven schrijven, dat komt er bij mij amper van, terwijl ik het eigenlijk wel leuk vind als ik het dan toch doe. Misschien moet ik maar eens pen en papier meenemen op de trein en mijn pendeltijd als schrijftijd inzetten 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s