Tiny Pleasures september 2019

Regelmatig sta ik stil bij de dingen die me blij maken en die probeer ik zo vaak mogelijk te noteren.

als eerste kunnen wegrijden op de parking (mijn competitief kantje, maar ik sta niet graag rotje te schuiven) – mooi motje in de keuken – eerlijk durven zijn – boek uitlezen – onverwachts het zonnetje zien verschijnen – stukje vegan-suikervrije chocolade bij kopje koffie – regen ná het gras afrijden – Skunk Anansie en Sam Bettens op Crammerock – lachen – forest bathing – roofvogel spotten – m’n collega’s terug uit verlof – ’s avonds wat meer lezen – bijkletsen met een vriendin – druifjes krijgen van de buurvrouw – vegan kaas voor op de spaghetti – buiten lezen (dat lijkt precies lang geleden) – wandelen in de velden – restjes eten – de was nog eens buiten hangen – eekhoorntje spotten – avondwandeling langs de Schelde – whippetje zien en aaien – lezen onder een dekentje met een kopje thee

Wat waren jullie kleine gelukjes?

11 gedachten over “Tiny Pleasures september 2019

 1. zwartraafje

  Zo tof dat je Sam en Skunk Anansie samen hebt kunnen zien optreden. Ik had gisteren een dag met allerlei kleine gelukjes. Zo kwam er een boek toe waar ik al een tijd op aan het wachten was, ging ik met mijn nicht naar Intratuin waar we iets lekkers aten tijdens de lunch en uitgebreid hebben bijgepraat, er werd ook veel gelachen en dat kan ook eens deugd doen, ik vond ook een mooi beeldje van een witte uil en die lijkt echt sprekend op Hedwig (vorig jaar had ik die ook gezien maar toen had ik hem niet gekocht en nadien had ik daar spijt van. Tof dus dat ik dat gisteren kon rechtzetten). Bovendien kreeg ik op de terugweg een sms-je van een vriendin die wist dat ik naar iets op zoek was en me vroeg of ik het nog steeds wilde vermits zij het net gevonden had. Zeker in een periode waarin ik meer pijnklachten heb voelen die geluksmomenten aan als een heel welkome compensatie. Dan zijn het nog grotere opkrikkers als anders.

  Geliked door 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Ja, dat vond ik ook bijzonder. Ik was heel erg blij. Ik wou hem ook nog eens zien als k’s Choice voordat zijn stem zou veranderen.

   Het geïllustreerde Harry Potter boek toevallig? 🙂 wat leuk dat je Hedwig kocht!
   Ik ben benieuwd wat die vriendin voor je kocht 🙂

   Geliked door 1 persoon

   1. zwartraafje

    Ja, dat boek had normaal op de publicatiedag (8 oktober) moeten aankomen maar om de één of andere reden kwamen daar plots bijna drie weken bij. Ik was dan ook heel blij toen het hier uiteindelijk aankwam en ben het momenteel aan het herlezen. De vriendin kocht de Harry Potter stationary adventskalender (van Primark) voor me. Een hele maand lang kleine items die je ook echt kan gebruiken want anders koop ik zo iets niet. Die mini Funko-kalender lijkt me ook leuk maar ik heb geen flauw idee waar ik al die kleine funko’s zou moeten plaatsen en paperclips (in de vorm van de sorteerhoed), stickers, memobriefjes en dergelijke komen gewoon altijd van pas (én zijn nog leuker wanneer ze in HP thema zijn). 🙂

    Geliked door 1 persoon

 2. Ilona Wielinga

  Heerlijk lijstje, ik houd ook standaard mijn gelukjes bij op mijn blog, toch altijd wel weer heel lekker om het op een rijtje te zetten en even na te kunnen genieten. Kleine spoiler; ik had een heerlijk weekend bij een vriendin en had een heerlijke self-care maand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s