De Gentse Feesten week

Tijdens de Gentse Feesten moet er altijd gewerkt worden bij ons met extra shiften. Maar door de extra shiften, beginnen de meeste iets later. Ik startte mijn werkweek de dinsdag, omdat ik het laatste weekend een extra dag moest werken.

Op dinsdag en woensdag begon ik een dik half uur later omdat ik eerst een vriendin uit de nood wou helpen. Zij heeft onlangs een ongeval gehad met de fiets en kan nog niet zo goed wandelen om haar hond uit te laten. Dus ging ik met het hondje wandelen. Wat een makkelijk hondje in vergelijking met mijn drie onnozelaars. Het scheelt toch een pak om met één niet-trekkend hondje te wandelen.

Door de hitte en de vele stappen (ik had er die dag 17.500) had ik last van een te lage bloeddruk. Mijn zicht leek op een naderende migraine-aanval en ik kon me moeilijk concentreren. Mijn collega was zo lief om een zak zoute chips te gaan halen waardoor ik me al snel weer beter voelde. Ik spaarde wat voor de volgende dag maar spaarde ook het aantal stappen op waardoor ik me op de heetste dag van die week niet meer slecht voelde.

Op donderdag werkte ik tot 22u, op vrijdag tot 19u en ook op zondag moest ik tot 19u werken. Maar het was een leuke werkweek ondanks de late uren. Vorige jaren had ik altijd zin om eens mijn toer te doen op de Gentse Feesten. Maar dit jaar had ik daar totaal geen zin in. Ik hou niet van veel volk en drukte. Bovendien moet en wil ik altijd snel terug naar de hondjes tenzij ik een avondopvang heb voor blaffende Mati. En nu met die hitte had ik al helemaal geen zin om door Gent te gaan stappen. Ik ging op donderdag wel een Bulgur Bowl halen, die vond ik zeer lekker maar wat weinig voor zijn geld. Maar ik ben dan ook een grote eter.

Gingen jullie naar de Gentse Feesten?

15 gedachten over “De Gentse Feesten week

 1. Organica

  De afgelopen jaren blijf ik weg uit Gent tijdens deze periode, is me te druk. Tof om te lezen dat je ook ’s weekends met plezier ging werken πŸ™‚ Die hitte is echt verraderlijk, heb me ook mispakt toen ik ’s avonds ging fietsen terwijl het niet afkoelde. Ben dan wat gaan bekomen in de koelte van een supermarkt haha.

  Geliked door 2 people

 2. Samaja

  Ik ben een paar keer geweest: avondje uit met vrienden, een namiddagje met vrienden en hun kinderen in de regen en dan nog een korte toer met mijn man, op zoek naar de verplichte spitburger die hij elk jaar moet hebben :-).

  Geliked door 1 persoon

 3. zwartraafje

  Ik ben daar nog nooit naar toe geweest. Langs de ene kant ben ik er heel benieuwd naar maar zodra ik dan stil sta bij hoe druk het er wel niet moet zijn haak ik af. Met de hitte had ik sowieso niet kunnen gaan vermits ik dan niets mag doen. De voorbije week heb ik dan ook grotendeels in de zetel doorgebracht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s