Quotes juni 2019

Weer een maand voorbij, wat gaat de tijd toch snel iedere keer. Het was een moeilijke maand maar ook een maand met mooie momenten. Misschien moet ik toch maar weer eens over maandoverzichten gaan bloggen.

 • Who are you to judge the life I live? I know I’m not perfect. And I don’t like to be. But when you start pointing fingers… make sure your hands are clean. – Bob Marley – Dit is helemaal niet bedoeld naar iemand toe. Ik voelde me deze maand soms een loser. Misschien wel een beetje naar mezelf want ik heb noga snel de neiging om te oordelen. Ook al vinden veel mensen van niet.
 • Someone will always be prettier. Someone will always be smarter. Someone will always be younger. But they will never be you. – Freddie Mercury – Ik wil altijd de mooiste, de slimste, de grappigste etc. zijn maar ik moet leren dat ik dat nooit kan zijn. En aan de andere kant is het ook een troost dat niemand mij kan zijn, ik hecht heel veel belang aan mijn persoonlijkheid en heb een hekel aan copycats.
 • Real freedom is having nothing. I was freer when I didn’t have a cent. – Mike Tyson – Ik ben van nature een minimalist, ik koop zelden nieuwe spullen. Al heb ik zeker een aantal items die ik verzamel en koester. En daar heb ik altijd schrik voor om die kwijt te spelen. Wat dan je vrijheid weer belemmert.
 • She designed her own life and was grateful for how well it fit her – Mark Anthony – Zo voel ik me gelukkig het meest van de tijd. Ik heb niet echt een mainstream leven en daar ben ik best blij om. Ik geniet van het alleen zijn met mijn drie windhondjes en kat.
 • Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that. – Martin Luther King jr. – Deze vond ik mooi, vooral omdat ik deze maand het wat donker inzag en ik last had van zelfhaat.

Wat vinden jullie de mooiste quote?

16 gedachten over “Quotes juni 2019

 1. Samaja

  Zowel die van Bob Marley als van Freddie Mercury spreken me aan. Ik kan er niet tegen als mensen te snel en bijgevolg onjuist over me oordelen, al ben ik daar zelf ook soms schuldig over. En wie wil er niet de leukste en mooiste van de bende zijn? Ik denk dat zo’n verlangen alleen maar menselijk is. Maar voor zeer weinigen haalbaar, ook voor mij niet. Ik merk dat ik dat eeuwige streven om mezelf te verbeteren wat heb losgelaten, het is goed zoals het is. Ja, die twee citaten geven me stof tot nadenken.

  Like

 2. Organica

  Je eigen leven ‘ontwerpen’, wat geweldig! Te vaak denken we dat we een vast stramien moeten volgen, maar net als jij ben ik veel gelukkiger met een non-mainstream levensstijl. Jammer dat je een moeilijke maand had, ik wens je een betere juli-maand toe!

  Geliked door 1 persoon

 3. zwartraafje

  Ik ben altijd benieuwd welke quotes je gaat vermelden. Bij dit lijstje vind ik het precies moeilijker om een favoriet te kiezen. Misschien de eerste omdat ik me vaak bedenk dat de wereld er een pak mooier zou uitzien indien mensen niet zo snel een oordeel zouden klaar hebben over anderen. Indien ze niet van anderen perfectie zouden eisen terwijl ze dat zelf ook niet (kunnen) zijn.

  Geliked door 1 persoon

   1. zwartraafje

    Ik denk dat het vaak een automatische reflex is wanneer je iemand niet persoonlijk kent. Dan kan je immers alleen maar afgaan op wat je ziet maar dat geeft natuurlijk geen volledig beeld van iemand weer. Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ik vind het echt jammer wanneer mensen niet enkel iets ongegronds denken over iemand maar die mening ook echt in het wilde weg gaan verkondigen zonder eerst de feiten even te controleren. Gewoon door iemand aan te spreken zouden immers al zoveel misverstanden verholpen kunnen worden. Misschien hecht ik er wel zo zwaar aan omdat ik meermaals heb meegemaakt dat mensen dachten dat ik komedie speelde met mijn gezondheid. Nu ja, dat en andere kwetsende uitspraken en roddels. Gelukkig doet niet iedereen daar aan mee en zijn er voldoende mensen die willen weten hoe het echt met iemand gaat.

    Geliked door 1 persoon

   2. loesjezaakjes Berichtauteur

    Het is niet makkelijk. Mensen hebben snel een oordeel klaar zonder het beseffen en sommige dingen moet je eerst zelf ervaren vooraleer je het begrijpt… zo worden mensen met depressie ook vaak aanstellers genoemd.

    Geliked door 1 persoon

   3. zwartraafje

    Ik vind het altijd zo jammer dat men zo snel klaar staat met dat oordeel omdat men zich iets niet kan voorstellen. Het is niet omdat je iets niet ziet dat iemand er geen last van kan hebben. Echt, de grootste handicap van onzichtbare aandoeningen is het feit dat het niet waar te nemen is en daardoor moeilijker uit te leggen. Mentale aandoeningen zijn immers even erg als fysieke problemen.

    Geliked door 1 persoon

 4. LeenVdb

  Ik ben het helemaal eens met die laatste. Er is zoveel haat in de wereld tegenwoordig, en spijtig genoeg wordt daar meestal met nog meer haat op gereageerd. Love, love is all we need! ❀

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s