Quotes april 2019

Hier zijn we weer met mijn verzameling quotes.

 • The greatest weapon against stress is our ability to choose one thougt over another. – William James – Deze klopt maar is toch een moeilijke, er zijn nu éénmaal van die piekergedachten die maar blijven terug komen. Oefenen en blijven oefenen zou ik zeggen.
 • Everyone appreciates your honesty, until you’re honest with them. Then you’re an asshole. – George Carlin – Een hele tijd geleden vond ik het niet kunnen dat er geroddeld werd en toen wilde ik eerlijk zijn maar dat werd niet in dank genomen. Ik moest daar meteen aan terug denken toen ik deze quote zag. Ik probeer altijd eerlijk te zijn maar dat word niet altijd in dank genomen.
 • Je bent altijd vrij om te denken en te vinden wat je wilt – Epictetus –
 • Niets is gevaarlijk als een idee, dat het enige idee is – Emile-Auguste Chartier –
 • Dead people receive more flowers than the living ones because regret is stronger than gratitude – Anne Frank – Deze vond ik zo mooi en soms zo waar.
 • Maak je niet druk over de dingen die je niet kunt veranderen – Massimo Piglucci – Dit is echt eentje voor mij want ik vind dat heel moeilijk om me niet druk te maken over wat mensen van me denken.

Welke quote vinden jullie de mooiste?

12 gedachten over “Quotes april 2019

 1. Silke

  Die eerste kan in de komende tijd goed gebruiken. De eerste stress voor de, nu wel heel dichtbij komende deadline van scriptie, wil soms naar boven komen haha! Ik probeer die gedachten dan ook echt te veranderen, ik ga mezelf aan deze quote herinneren!

  Jammer om te lezen dat de persoon waar je eerlijk tegen bent geweest het niet goed opvatte. Want ik denk toch dat je het goede hebt gedaan door eerlijk te zijn. Misschien is dan de laatste meteen weer van toepassing, over je niet druk maken over de dingen die je niet kunt veranderen 🙂

  Die van Anne Frank kende ik niet, maar wauw, zet me weer aan het denken hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn, en dankbaarheid te tonen. Dank je wel voor de mooie lijst 😀

  Geliked door 2 people

 2. zwartraafje

  Zowel de eerste als de laatste blijven allebei een uitdaging voor me. Het besef is er al een tijdje maar het afleren om teveel te piekeren (over zaken die ik vaak niet kan veranderen) is me tot nu toe nog niet gelukt.

  Geliked door 2 people

 3. Hilde

  Die laatste is er eentje dat ik steeds vaker toepas. Klinkt het niet, dan botst het maar. Ik stop daar dan verder ook geen energie meer in en dat brengt heel wat gemoedsrust met zich mee 🤗🍀🌼.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s