40 dagen bloggen

Overal zijn er blogs die meedoen aan 40-dagen bloggen… Ik was eigenlijk totaal niet van plan om mee te doen. Maar toen las ik bij Haaike en bij Samaja dat ze deelnemen door 3 x per week te bloggen. Dat lijkt me wat haalbaarder en ik ga hier ook een effort doen.

De laatste tijd ontbreekt het me wat aan goesting, dus misschien komt dit terug door meer te gaan bloggen want inspiratie is er nochtans genoeg. Toch ben ik nieuwsgierig naar wat jullie willen weten over mij of mijn leven of over mijn windhondjes of kat. Of is er een onderwerp waar jullie graag over willen lezen? Laat het hieronder achter in de comments!

 

15 gedachten over “40 dagen bloggen

  1. Samaja

    Leuk dat je ook meedoet! Bij mij helpt deze uitdaging doorgaans wel om meer tijd te maken om te bloggen. Naar welke muziek luister je vaak? Heb je favoriete nummers of bands of een favoriet genre?

    Geliked door 1 persoon

  2. Silke

    Leuk dat je op deze manier mee gaat doen. 3 per week vind ik ook knap hoor! Een volledig artikel over je kat zou ik lezen haha! โ˜บ + fotos helemaal leuk. Maar vind het vooral altijd leuk als iemand schrijft waar die zelf รฉcht zin in heeft. Dat lees ik dan echt terug en dat vind ik mooi. Veel succes deze 40 dagen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Mrs. Brubeck

    Dames toch, het is een beetje zoals meedoen aan tournรฉe minerale, en in het weekend toch drinken… ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Geliked door 3 people

  4. Lize_madebylilo

    Leuk dat je toch meedoet. Ik doe ook mee en weet nog niet of het mij gaat lukken om effectief 40 dagen te bloggen maar het is geen wedstrijd he.
    Jij bent toch ook bezig met vegetarisch en/of veganistisch eten? Ik zou daar wel graag meer over lezen.

    Like

  5. zwartraafje

    Ik vind het grappig om nu al deze blogposts in mijn feed te zien opduiken terwijl ik zelf aan het nadenken ben over of ik niet nog wat minder frequent zou gaan bloggen. Is zien wat zou ik wel van jou willen weten …

    – Wat waren jouw favoriete muziekgroepen toen je een tiener was?
    – Aan welk jeugdboek heb je heel fijne herinneringen?
    – Is er een boek dat je liever niet had gelezen?

    Geliked door 1 persoon

  6. Le petit requin

    Tof dat je ook meedoet!
    Heb jij vroeger ook altijd huisdieren gehad? Of waar is de liefde voor honden en katten vandaan gekomen?
    Je hebt al eens laten vallen dat je je soms afvraagt of je niet langer had moeten proberen, indertijd in het buitenland. Hoewel ik er van overtuigd ben dat je toen de juiste keuze gemaakt hebt door te doen wat het beste voelde, vraag ik mij wel af of je ooit nog opnieuw zou willen vertrekken? En zo ja, naar waar dan?

    Geliked door 1 persoon

      1. Le petit requin

        Haha, geen probleem. Was gewoon dat ik die quote van Graham een hele mooie vond en ik mij ook heel erg herken in dat doemdenken, hoewel dat bij mij dan heel specifiek bij professionele dingen is ๐Ÿ™‚

        Geliked door 1 persoon

  7. Pingback: Favoriete muziek | Loesje Zaakjes

  8. Pingback: Loesje | Loesje Zaakjes

Plaats een reactie