#10yearchallenge

Op instagram en facebook loopt deze challenge met foto’kes maar in blogland zag ik al verschillende berichten met tekst. Ik zag ze bij Samaja en bij Lieze en ook bij Kris10. Aangezien niet hou van foto’s van mezelf op het net, heb ik er dan ook geen geplaatst. Ik postte op instagram wel foto’s van de hondjes, megaschattig!!

10 jaar geleden woonde ik op een hoeve met 6.000m² grond, we hadden twee weides met 4 schaapjes en 2 geitjes en kipjes. Mega-cute! Het huisje stond te midden van de velden met slechts twee huizen in de straat, zonder buren. De introvert in mij vond dat zaaaaalig!
Nu woon ik een rijhuisje met lange, smalle tuin. Met maar één aangrenzende buurvrouw waar ik me soms aan erger. Ik hou nogal van stilte.

10 jaar geleden had ik vijf katten, Pebbles, Miep, Loes, Ayla en Guust.
Nu heb ik drie windhonden, Mati, Tiqi en Nyrah en één kat Loesje.

10 jaar geleden was ik 4 jaar samen met J.
Nu ben ik 4 jaar single, laten we de korte relaties en affaires niet meerekenen.

10 jaar geleden combineerde ik twee parttime jobs, in juni 2009 startte ik bij mijn huidige job die ik combineerde met een andere vaste job.
Nu werk ik nog steeds bij die ene job, maar nam ik ontslag bij die andere job. Ik kreeg gelukkig een halve dag bij, zodat ik nu 3/5 werk.

10 jaar geleden had ik nog geen grijs haar.
Nu wel.

10 jaar geleden wist ik nog niet zeker of ik al dan niet kinderen wilde.
Nu kan ik geen kinderen meer krijgen.

f8a0f8369cb731a0e352655f3f9c7ceb

Wat is jullie grootste verandering in vergelijking met 10 jaar geleden?

17 gedachten over “#10yearchallenge

 1. Lize

  Op 10 jaar is er heel veel veranderd maar de belangrijkste/meest ingrijpende dingen zijn toch wel dat ik een woning heb gekocht, mijn papa is overleden, ontslagen worden… maar al bij al draaien al deze negatieve ervaringen nu wel positief uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Le petit requin

  Pfoe, hoeveel er op tien jaar kan veranderen, terwijl dat tegelijk zo voorbijgevlogen lijkt! We zijn op onze leeftijd natuurlijk wel in fases waarin er nog veel veranderd, maar dan nog. Heel mooie quote ook die je erbij vond!
  Hopelijk mis je dat huisje in de velden niet teveel!

  En misschien moet ik er mij ook maar eens aan zetten; ik miste de fotohype ervan helemaal, wegens niemand volgen op fb en geen instagram meer (al ben ik nu wel eens gaan piepen naar jouw hondjes, hoe schattig was dat!), maar ’t is wel een leuk idee!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: #10yearchallenge

 4. zwartraafje

  Deze uitdaging deed me ontdekken dat er amper foto’s van mezelf te vinden zijn uit 2009. Vermits ik geen al te geweldig geheugen heb vind ik het daardoor moeilijk om te achterhalen of ik dat jaar iets speciaals deed. Gelukkig heb ik ondertussen een bullet journal zodat ik de zaken die ik wil onthouden kan neerpennen én bewaren. We wonen nog steeds in het zelfde huis en ik mijn toenmalige vriend is in de tussentijd mijn man geworden. Ik sukkelde toen al met mijn gezondheid (al sinds 1990) maar sindsdien zijn de problemen nog wat erger geworden. Oh én mijn boekencollectie veel groter. Sindsdien ben ik ook tante en meter geworden maar verder is vrijwel alles hetzelfde gebleven. Op die grijze haren na dan want die zijn hier ook van de partij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s