Week 52: kerstverlof

Het laatste weekoverzichtje… De gelukskaartjes zijn op. Maar de belangrijkste reden is omdat het teveel een verplichting is om te moeten bloggen op een bepaald tijdstip.

Gelukskaartje
Neem iemand in gedachten van wie je heel erg verschilt. Schrijf dan toch tien punten van overeenkomst op. Eén van mijn beste vriendinnen is totaal verschillend van mij, ik kan een paar gelijkenissen vinden zoals hondenliefde (in mijn geval windhondenliefde), sympathiek (al zeg ik het zelf), graag wandelen,… maar tien lijkt me heel erg moeilijk. Misschien vind ik er nog.

Kleine gelukjes
kerstavond bij mijn ma – zonnige wandelingetjes – puzzel waarin ik teveel fouten maakte, loslaten zonder frustratie – de honden zien rennen aan zee – het ruizen van de zee en de rust in de duinen – een portie lasagne overhebben zodat ik niet moet koken – wandelen in de velden – bathbomb van de Lush – appelcake bakken – blije hondjes als ik terug kom – vegan, suikervrije chocolademelk – honden die spelen op een bijna leeg strand – boven bij de katjes lezen – lachen met mijn ma en petekind – te voet terug keren van de winkel met Mati – leuke foto krijgen – kletsen en lachen met een vriendin – terug thuis komen na 9 dagen dogsitten (ik ga graag weg, maar kom ook graag terug thuis)

Weekfoto
We hebben zo genoten van de zee, dat ik er natuurlijk eentje van de zee op zet. Het is niet makkelijk om een foto te nemen waar ze alle drie op staan, omdat ze altijd naar mij komen lopen als ik op mijn hurk ga zitten. Maar met het bevel ‘blijf’ is het dan toch gelukt.

 

8 gedachten over “Week 52: kerstverlof

 1. Mel

  Kga je kleine wekelijkse gelukjes toch een beetje missen 😉 Maar ik snap je volledig. Op mijn blog hoor je momenteel krekels, haha. Maar ik vind het ook fijn om te kunnen schrijven wanneer ik wil. Een hele leuke hondenfoto!

  Geliked door 1 persoon

 2. Le petit requin

  Ik vind het ook wel jammer dat je deze berichten niet meer gaat schrijven, maar snap het helemaal! Toen ik wekelijks probeerde mijn foto’s van de dag te posten, voelde dat ook teveel als een verplichting. Eigenlijk onnozel, want of ik het nu tweewekelijks of wekelijks doe, lijkt op zich niet zoveel verschil te maken en toch voelt het voor mij nu veel vrijer (want tweewekelijks betekent “ergens rond het midden en het einde van de maand, maar welke dag net, maakt niet uit”, wekelijks was “elke zondag en aaaargh, dat lukt niet altijd om het op die dag af te hebben” 😉 ).
  In alle geval, ik hoop dat je door een jaar lang elke week kleine gelukjes op te schrijven, ze nu nog veel meer en makkelijker ziet het komende jaar! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. zwartraafje

  Langs de ene kant vind ik het wel jammer dat deze blogposts gaan wegvallen. Ze hoorden op de duur echt bij jouw blog. Maar ik begrijp je besluit volkomen het is immers niet de bedoeling dat blogposts als een verplichting gaan aanvoelen. Dan kan je inderdaad beter die kaartjes laten vallen en zelf kiezen wanneer je wel/niet over iets wil bloggen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s