Week 51: laatste werkweek

Gelukskaartje
Zing of maak muziek. Thuis, in een groep, met vrienden, in een cursus,… Dit heb ik thuis gedaan, ik hou er van om mee te zingen met liedjes. En dat op een moment dat niemand mij kan horen, want het is hoogstwaarschijnlijk niet om aan te horen. Maar goed, leuk is het wel. Ik ben totaal niet muzikaal aangelegd dus de andere opties zijn totaal geen optie.

Kleine gelukjes
de winterzon op mijn rug – een welgezinde man aan de kassa – tram iets later waardoor ik de tram vroeger kon nemen – goeie workflow – de serie Mad Men kijken – man die me bedankte omdat ik plaats maakte op de tram zodat hij naast mij kon zitten –  complimentjes krijgen over mijn werk – alle collega’s samen op de receptie – cadeau’tje vinden voor mijn zus – meezingen met the Cranberries – luie voormiddag – naar het toneel met de vrouwelijke collega’s – goed advies krijgen bij de dierenarts – naar friends kijken – de hondjes zien crossen in de tuin van een vriendin – zonnige wandeling waar de honden los konden lopen – gevulde courgette uit de oven – een veldleeuwerik zien ❤ – de regen op het raam horen tikken – quality time met de katten – te voet naar het dorp om kaarjteste posten

Weekfoto
Vrijdag ben ik aan gekomen op het dogsit-adres. Ik vind het altijd heerlijk om in de velden te gaan wandelen met de hondjes. Er is één plekje waar ze niet écht weg kunnen en ze dus eens los kunnen lopen. De honden en ikzelf genieten daar enorm van.

’s Avonds maakte ik gevulde courgette uit de oven. Toen ze gaar waren en ik ze uit de oven haalde, kwam Tiqi meteen ruiken.

10 gedachten over “Week 51: laatste werkweek

 1. Mel

  Die courgettes zien er lekker uit, volgt er een receptje? 🙂 Ik had je graag iets per mail gevraagd, kan je mij een mailtje sturen zodat ik daarop kan antwoorden?
  Alvast prettige feesten gewenst straks!

  Geliked door 1 persoon

 2. Le petit requin

  Aaaah, de winterzon, kan zo heerlijk zijn om die te voelen he!
  Ik moet eerst een opleiding volgen vooraleer ik hier in Zwitserland een hond mag kopen, wat ten vroegste in het najaar van 2019 zal gebeuren. Maar tot dan geniet ik hier dubbel en dik van de beelden van jouw gelukkige hondjes 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Echt wel ❤
   Oh is dat zo? Ik vind dat eigenlijk geen slechte regeling, niet dat ik aan jou twijfel maar er zijn zoveel mensen die een hond aanschaffen en er dan eigenlijk niet mee om kunnen. Of te veel verwennen of helemaal niet opvoeden.

   Like

   1. Le petit requin

    Ja, absoluut, ik ben er ook voorstander van! Ik heb vroeger wel een hond gehad, maar eerlijk: dat waren vooral mijn ouders die de opvoeding gedaan hebben en mijn broer en ik die er mee speelden 🙂 Dus sowieso zou ik iets van hondenschool of dergelijke hebben willen doen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s