November-Quotes

De mooiste quotes die ik de vorige maand wist te verzamelen.

 • You must love in such a way that the person you love feels free. – Thich Nhat Hanh – Deze vind ik zo mooi en belangrijk! Ik vind mijn vrijheid heel belangrijk en ik heb veel nood aan alleen zijn.
 • Verandering wordt pas mogelijk door het mis te hebben. – Mark Manson – Dit vond ik een goeike omdat ik nogal graag gelijk heb. Maar als iemand een andere mening geeft, dan ga ik daar wel over opzoeken en over lezen.
 • Some of the best moments are never captured by cameras and are not posted in any social media platforms. They are kept in private and cherised together with the best people. Ik weet niet waar ik deze gehaald heb, maar vind hem wel heel mooi. Zelf ben ik iemand die er heel weinig aan denkt om een foto te nemen als ik iets leuk aan het doen ben, vooral als ik in gezelschap ben. Ik heb ook minder behoefte om alles te delen op sociaal media. Instagram-stories vind ik dan wel leuk. 
 • Love enjoys knowing everything about you. Desire needs mystery. – Esther Perel – Zij schrijft zoveel goeie dingen over relaties en liefde. Ze is dan ook niet voor niks een relatietherapeute met jaaaren ervaring. Heel down-to-earth en logisch.
 • Lach om je mislukkingen en wees trots dat je het geprobeerd hebt. – Kira van den Ende – Meestal kan ik wel lachen om mijn mislukkingen en ik ga ook niet al te lang blijven stil staan bij verkeerde keuzes. Het verleden kun je niet veranderen, je kan er alleen uit leren. En ik lach altijd met mezelf als ik stomme stoten uithaal.
 • Je mist altijd meer dan je meemaakt – Astrid (van Flow) – Eentje om bij stil te staan, want soms heb ik een beetje last van FOMO, ook al ben ik een huismus. Maar je kan niet altijd overal alles doen. Deze uitspraak heeft wat rust daarin.
 • I live as I choose or I will not live at all – Dolores O’Riordan – Eentje om in te kaderen want ik krijg een goedbedoelde opmerking met hoe ik leef, dat ik teveel dieren heb, dat ik beter meer zou werken, etc. Maar dit hangt ook vast bij mij vrij voelen, ik wil leven zodanig dat ik me vrij voel.

Welke quote vinden jullie het mooist?

5 gedachten over “November-Quotes

 1. Kurtz Interieur

  * You must love in such a way that the person you love feels free. – Thich Nhat Hanh – Deze vind ik zo mooi en belangrijk! Ik vind mijn vrijheid heel belangrijk en ik heb veel nood aan alleen zijn.

  die is wel een 10 waard sister…

  Kurt

  Geliked door 1 persoon

 2. Le petit requin

  Maar ale, wat zijn die opmerkingen nu weer voor zever? Als jij veel dieren wilt en niet voltijds wilt werken, dan moet je dat toch vooral doen! Wat heeft een ander zich daar nu mee te bemoeien?
  Die eerste quote is mijn favoriet uit dit lijstje; elkaar voldoende vrijheid gunnen is zo belangrijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mel

  “Lach om je mislukkingen en wees trots dat je het geprobeerd hebt,” is voor mij de meest toepasselijke. In mijn opvoeding heb ik meegekregen dat mislukken “not done” is. Nog te vaak heb ik schrik om te falen waardoor ik niet start met iets. Het werkt erg belemmerend.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s