Week 50: naar de film

Gelukskaartje
Neem eens rustig de tijd om in een museum of een natuurpark rond te dwalen. Chance dat die kaartjes hier op zijn einde lopen want ik moet weer zeggen dat ik dit niet gedaan heb, wegens geen tijd. Ik woon in het hol van Pluto en ik moet naar Gent afzakken om een museum te zien, al heb je er hier ook wel. Vrijdag had ik verlof maar moest ik van alles doen dus geen optie, zaterdag ging ik naar de film en zondag kwam mijn ma langs. Maar ik wil zeker eens wat werk maken van het bezoeken van musea.

Kleine gelukjes
Prachtige uitgave van ‘Everybody else is doing it, so why can’t we?’ van The Cranberries ontvangen – mijn pakjes ontvangen net voor ik vertrek – telefoon in vliegtuigmodus als ik op de trein zit – voetbadje met lavendelolie – winterzonnetje – over boeken babbelen – ongekend broodbeleg proberen – mooie paddestoelen langs de weg – alles wit door de vrieskou – een boek missen na 5 dagen niet lezen – cd’s ontvangen – nieuw leesvoer uit de bibliotheek – de serie Mad Men – haverkoek met kopje thee – naar de cinema – lekker gaan eten in Gent – luie voormiddag – Mati mee naar de kerstmarkt – Tiqi helpen door zijn oogje te reinigen (het deed hem duidelijk deugd dat ik hem verzorgde) – avonturenbox krijgen

Weekfoto
Zaterdag ging ik met een vriendin naar ‘Bohemian Rhapsody’ kijken in de cinema. De krent in mij twijfelde om al dan niet eerst nog iets te gaan eten. Maar een paar uur ervoor merkte ik dat ik eigenlijk geen zin had om te koken dus hapte ik toch toe. En het was heel erg lekker en vullend. We gingen een burger eten bij Jilles.

Hoe was jullie week?

8 gedachten over “Week 50: naar de film

  1. Le petit requin

    Dat lezen missen na amper een paar dagen al, dat is zo herkenbaar! Soms vraag ik mij echt af hoe ik tijdens mijn studie zo weinig gelezen heb als ik zie hoe snel ik daar nu nood aan heb 🙂
    Die burger ziet er alleszins wel heel lekker uit; goed dat je de krent in jou het zwijgen hebt opgelegd 😉
    Mijn week was tof, druk, maar leuk, met o.a. drie dagen citytrip in Wenen!

    Geliked door 1 persoon

  2. zwartraafje

    Oh, daar kan ik ook zo’n last van hebben. Wanneer het er even niet van komt om te lezen mis ik dat echt. Ik zou het er echt moeilijk mee hebben mocht ik om de een of andere tijd een lagere periode niet kunnen lezen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie