Week 48: druk druk

Gelukskaartje
Gun jezelf deze week minstens drie keer een dutje tussendoor. Het was zo danig druk, dat ik gewoon geen tijd had om overdag dutjes te doen. Tijdens de week moest ik werken. Ik had vrijdag wel verlof, dan heb ik overdag wel wat lang in de zetel liggen lezen, maar ik moest ook wat winkels doen én wandelen met de hondjes. Zaterdag moest ik ook werken en zondag was ik van 11h30 tot 23h van huis. Sowieso ben ik iemand die zelden of nooit overdag een dutje doet.

Kleine gelukjes
leuke berichtjes krijgen die me doen glimlachen – m’n nieuwe trui dragen – m’n andere nieuwe trui dragen – wandelen met Mati alleen – parkeerplaats voor de deur – goed doorwerken – m’n eerste kop koffie sinds jaren – redelijk op tijd zijn ondanks vertragingen – sterrenmuntthee op het werk – laatste aflevering van Tipsy kijken – avondje quizzen – prachtig herfstweer – lekkere spaghetti bij vriendin – luisteren en kijken naar The Cranberries – lieve woorden – rozijnenbrood met vegan kaas – babyborrel – lachen met mijn schoonzus die aan het wandelen was met Tiqi – hondjes die genieten van het loslopen

Weekfoto
Ik nam deze week een prachtige foto van Mati die ik graag wil delen. Ik had de foto al op Instagram gepost.

Hoe was jullie week?

14 gedachten over “Week 48: druk druk

 1. Le petit requin

  Dat is inderdaad een heel mooie foto!
  Wanneer ik merk dat ik nood begin te hebben aan dutjes overdag, is dat vooral een teken dat ik dringend rust moet inlassen… En vegan kaas, dat ben ik nu ook aan het uitproberen. De eerste is lekker op croques, maar minder als rauw beleg 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Die foto van Mati is inderdaad heel mooi. Eén van mijn geluksmomentjes van de afgelopen week was het moment waarop de kat van een vriendin toenadering zocht. Dat beestje is zo schichtig dat ze steeds meteen gaat lopen wanneer er bij hen iemand binnen komt. Dit keer bleef ze rustig op de vensterbank zitten en me in het oog houden. Toen ik mijn hand uitstak kwam ze voorzichtig snuffelen. Toen ik later die middag even met haar alleen was en tegen haar sprak kwam ze zelfs knuffels vragen. Haar baasje stond er helemaal versteld van en ik voelde me ontzettend vereerd en blij.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hilde

  Dutjes worden hier regelmatig ingelast. M’n lichaam vraagt dat gewoon. Maar ja…ik ben dan ook al een ‘beetje’ ouder hé 😉 Die foto vind ik ook heel mooi, alle kleuren zo mooi op elkaar afgestemd. Instagram volg ik zelden, ik ben nogal een laatbloeier en ook zou het me aan tijd ontbreken. Kan nu al amper alles bijhouden, sinds ik terug voltijds werk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s