Week 41: Indian Summer

Gelukskaartje
Wandel met je blote voeten door het gras of in het zand. Gelukkig was het hiervoor het ideale weer. Gisteren had ik het gras afgereden en vandaag stapte ik door het gras met blote voeten. Eigenlijk voelt dat heerlijk om op blote voeten rond te lopen. Iets om te onthouden voor volgend jaar.

Kleine gelukjes
Goedgekeurd door de gynaecoloog – mijn collega’s terugzien – terug gaan werken – niet meer moeten koken – hondenschoolvrienden terugzien – bellen om iets uit te klaren ipv chatten – kaartjes ontvangen van Mme Zsa Zsa – Therapy? kijken – zeesticks proeven (vegan versie van fishsticks) – extra dikke flow – goed gesprek – een avondje thuis na twee avonden weg – m’n nieuwe sokjes afhalen en ondertussen een pakje sturen naar Mme Zsa Zsa – een proper huisje – taartje van Madam Bakster – mooie herfstblaadjes – buren leren kennen door samen aan te schuiven aan het stemhokje – lezen en luieren – met blote voeten door het gras

Weekfoto
Mijn nieuwe schoentjes. Ze liggen buiten mijn comfortzone, want ik draag normaal altijd zwart.

16 gedachten over “Week 41: Indian Summer

   1. fiekefatjerietjes

    Ja, het is doordat ik het bij veel mensen zie passeren dat mijn euro ineens viel dat ik ‘m niet gekregen had… Heb nu gemaild naar de klantendienst, maar ik hoop dat het morgen gewoon in de bus zit πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

 1. Mel

  Wat fijn dat je terug aan het werk bent. Ik draag ook meestal zwart of grijs want wit blijft bij mij niet lang wit. Wel mooi die schoenen πŸ™‚ (ps. waar heb je die zeesticks vandaan?)

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Door jouw blogpost besefte ik dat ik sinds mijn eerste communie geen witte schoenen meer heb aangehad. Die schoenen hadden trouwens al zwarte tippen tegen dat de misviering achter de rug was dus lichtgekleurde schoenen zijn duidelijk niet mijn ding. πŸ™‚ Is het terug gaan werken een beetje meegevallen? Sorry hΓ©, ik heb de voorbije weken een gigantische blogfeed-achterstand opgelopen. Die ik dus nu beetje bij beetje probeer bij te lezen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s