Week 39: mezelf verwennen

Gelukskaartje
Bedenk waarmee iemand jou zou kunnen verwennen, maak er een lijstje van. Pik er iets uit en verwen jezelf. Tijdens mijn ziekteverlof ben ik al veel verwend geweest door vrienden en familie. Zo mag ik van een vriendin haar Netflix-account gebruiken tot ik terug ga werken, ik denk dat ik nadien mezelf ga verwennen op een abonnement. Het nadeel is dat ik dan minder lees. Ik moest nog een trainingsbroek hebben, want een jeans kan ik nog niet dragen. Om mezelf te verwennen heb ik nog een t-shirtje van Game of Thrones besteld.

Kleine gelukjes
Bezoekje van een fijn persoon – mijn buurvrouw die me hielp – andere buurvrouw die op bezoek kwam – m’n auto die terug is uit de garage – kletsen met gelijkgezinden – m’n favoriete pasta maken – mijn ma die me helpt – stille avond – kaartje ontvangen van Hilde – lezen in het zonnetje – buren die vinden dat ik flinke honden heb – leuke foto’s ontvangen – telefoontje krijgen – vrienden die komen wandelen met de hondjes – pakje bestellen – vrienden die helpen – lachen om mijn ma – mini-wandelingetje proberen met Mati – Pride & Prejudice kijken

Weekfoto
Mijn honden zijn echte zonnekloppers, elk streepje zon pikken ze dan ook graag mee. Vanaf dat de zon schijnt, is het vechten om het plekje zon. Deze keer was Tiqi de gelukkige.

Waarmee zou jij jezelf kunnen verwennen?

15 gedachten over “Week 39: mezelf verwennen

 1. josiesstories

  Ik geloof heel erg in mezelf verwennen haha. Bv een lekker stuk taart gaan kopen in het weekend, zomaar omdat ik er trek in heb. Es fijn gaan shoppen. Lekker ruikend gerief kopen bij de Body Shop of Rituals. Eens uitgebreid en lekker gaan eten. Maar bv ook gewoon een wandeling of fietstochtje maken. Wat Netflixen als ik alleen thuis ben. Zalig toch…

  Liked by 1 persoon

 2. zwartraafje

  Het helpt wanneer je omringd wordt door lieve mensen hé. Hopelijk voel je je ondertussen al een pak beter. Als ik me goed genoeg voel kan een boswandeling (ok, een kleine maar toch) me volledig tot rust laten komen en me daardoor gelukkig maken) op een slechtere dag zoals de afgelopen weken het geval was is het gewoon een keertje rustig wegduiken in de zetel en een serie kijken. Lezen lukt dan sowieso minder goed omdat ik me moeilijk kan focussen. Ook onverwachtse post en lieve berichtjes kunnen wonderen doen.

  Like

 3. Flavie

  Hier is het soms ook kiezen… lezen of Netflix… want eens je aan een serie begint… wil je alleen maar verder kijken 🙂
  Ik vind Netflix heel leuk in de winter… dan is er ook meer tijd om tv te kijken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s