Week 35: apero-bar ontdekken

Gelukskaartje
Concentreer je een half uur op de fijnste smaken die je ooit hebt geproefd. Ik heb net zoals vorige week geen half uur zitten denken aan die smaken maar heb er eens over nagedacht. Ik ben niet zo’n fijnproever. Ik ga wel eens op restaurant, maar ik kan daar moeilijk geld aan geven. Dus als ik er geld aan geef, moet het ook heel lekker zijn. Maar goed de fijnste smaken… het eerste wat in me opkomt, is chocolade! Dat vind ik écht heerlijk, zelfs 100% puur (dus zonder suiker of zoetstoffen). Water & Vuur te Diksmuide blijft één van de betere restaurants voor veggies en vegans. Je kan er trouwens ook vlees eten.

Kleine gelukjes
Steun vinden bij BFF zonder dat ze me veroordeelt – tips krijgen – buurvrouw die me helpt (ik had me buitengesloten met Mati) – buiten lezen in het zonnetje – buiten eten – Mati die even los kon lopen – in mijn dagboek schrijven – reacties op mijn blog ❤ – nieuwe soort thee gekocht – kaneelbroodjes en koekjes op het werk – m’n collega’s terugzien – chips – de (voorlopig) laatste Game of Thrones kijken – babbelen met mijn collega’s – rondsnuitseren in de boekenwinkel – avondje met een vriendin – leuke bar ontdekken – naar de bibliotheek – onder een dekentje zitten – frietjes eten met ma – eens alleen met Mati wandelen

Weekmenu
maandag: restjes
dinsdag: quinoa-risotto uit Easy Vegan met Julie
woensdag: quinoa-risotto
donderdag: selder-paprikasoep met rijst en linzen
vrijdag: hetzelfde van donderdag
zaterdag: quinoa-salade met beetje pasta
zondag: frietjes

Weekfoto
Vriendin K haar hond is een maand geleden gestorven en ze vroeg of ik het honden-eten wilde hebben voor mijn hondjes. Het waren redelijk veel blikken natvoer, dat ik besloot om te trakteren in een apero-bar. Via een andere vriendin hoorde ik dat hondjes bij André in Gent welkom zijn. Dus Mati kon gezellig meegaan, ze heeft de hele avond flink op haar dekentje gelezen en kreeg de schimmelkaas omdat we dat beiden niet lusten. Ik ben meer op mijn gemak als ik weet dat Mati mee kan, omdat ze verlatingsangst heeft en dus niet goed alleen kan blijven.

9 gedachten over “Week 35: apero-bar ontdekken

  1. zwartraafje

    Jouw geluksmomentjes zijn vrijwel allemaal zaken waar ik zelf ook heel gelukkig van kan worden. Ik ben trouwens heel benieuwd naar het vervolg van de Game of Thrones-serie. Vermits ik de boeken niet gelezen heb kan het nog alle kanten op gaan.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie