Week 34: werken in het verlof

Gelukskaartje
Concentreer je een half uur op de fijnste geuren die je ooit geroken hebt. Ik vond het een beetje een vreemde opdracht en alle 5 zintuigen komen aan bod. Ik heb gewoon even nagedacht aan de fijne geuren die een herinnering oproepen. Ook moest ik denken aan de geur van de lagere school.

Kleine gelukjes
Een lieve dokter hebben – avond lezen ipv sociale media – Loesje die op mijn schoot kwam liggen – voor het eerst zelf naar het containerpark gaan – lekkers uit de Albert Heijn – rommelmarkt – Mati die blij is als ze andere windhondjes ziet – het kot opkuisen – naar de Bioplanet – Mokkadrankje en koekje – Pebbles die komt knuffelen – in de tuin werken – suikervrije koekjes gekocht – theetjes drinken die helpen voor de gal – een vriendin na bijna een jaar terug zien – mama die op de hondjes komt passen – een levensles rijker

Weekmenu
maandag: spaghetti
dinsdag: wok met kokoscurrysaus
woensdag: wok met kokoscurrysaus
donderdag: seldertomatensoep met brood
vrijdag: pasta
zaterdag: seldertomatensoep en een slaatje
zondag: restjes

Weekfoto
Ik had een week verlof maar ik wou vanalles doen dat ik tijdens het jaar altijd uitstel, zoals naar het containerpark, bloed laten trekken, het kot eens uitkuisen,… En ik ging nog eens naar de Albert Heijn en daar hebben ze altijd zo’n leuke dingen, die je elders niet altijd vindt. Ik kocht daar het ecologische afwasmiddel van Seepje. Het ruikt nog heerlijk ook.

Hoe was jullie week?

6 gedachten over “Week 34: werken in het verlof

 1. Samaja

  Ik vind het ook moeilijk om je te concentreren op geuren die er op dat moment niet zijn, ik zou niet weten hoe ik dat moet doen. Ik hou heel erg van de geur bij de bakker en van het parfum van mijn man :-).

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Binnenkort moet ik ook een naar een Bioplanet gaan. In het kookboek dat ik kreeg worden immers veel ingrediënten gebruikt die ik niet kan vinden bij de doorsnee supermarkt en er staan wel een aantal veganistische recepten in die ik zou willen uitproberen.

  Vorige week was het vrij rustig voor me. Ik had een afspraak in het ziekenhuis en een leuker afspraakje met mijn nicht. Zondag hadden we een etentje voor mijn schoonmoeder die op pensioen is gegaan en hield ik een vriendin gezelschap die meedeed aan een rommelmarkt in haar straat.

  Deze week begon ik met te gaan oogsten in de moestuin van mijn ouders. Ze zijn momenteel niet thuis en dachten dat ik niet veel meer zou moeten plukken maar er was echt veel. Het duurde dan ook langer dan ik had verwacht waardoor ik nu aan moet uitrusten. Maar ik ben wel terug naar huis gekeerd met 3 courgettes, tomaten, boontjes (groen, geel en paars) en een krop sla. Paarse boontjes heb ik nog nooit gegeten dus daar ben ik heel benieuwd naar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s