Juli-herinneringen

Het is nog maar een goeie twee weken geleden en toch lijkt juli al eeuwen geleden. Tijd dus om eens terug te kijken naar de vorige maand.

Begin juli organiseren we met het werk een literair festival in Veurne, waar iedereen dan ook aanwezig is. Het is eens iets anders dan een dag achter je bureau zitten in Gent.

De eerste zaterdag van de maand ging ik mijn zus, schoonzus en moeder naar de braderie in Eke. Het was er niet zo groot maar het was wel gezellig om eens samen te zijn. We gingen eerst iets drinken en zakten daarna af naar Eke.

Tijdens de Gentse Feesten moeten we extra uren werken in het weekend of ’s avonds. Gelukkig is er een beurtsysteem waardoor we niet elke avond of een volledig weekend moeten werken. Dit jaar waren er een aantal afwezigen waardoor het wat lastiger was. Maar doordat we een goed team hebben, is het plezant werken. De eerste Gentse Feesten werkdag deed ik na het werk, eens een toertje rond de Vlasmarkt en Baudelopark met een vriendin.

Het laatste weekend van de feesten ging ik naar mijn favoriete band op Boomtown. Ik ging samen met een vriendin. We waren gelukkig redelijk vroeg, waardoor er nog niet veel mensen op het plein waren maar na een tijdje begon het al goed vol te stromen. Het was leuk om een beetje bij te kletsen met de vriendin. Na het optreden liep ik mijn collega nog tegen het lijf.
De avond nadien ging ik opnieuw naar de groep kijken, maar dan niet op de feesten. Ik had de hondjes eerst bij mijn ma afgezet zodat ze geen twee avonden alleen waren.

Daarna was het een verlofweekje. Hoera! Ik had het wat te vol gepland waardoor ik vreesde dat ik te weinig zou rusten, maar uiteindelijk was ik wel blij dat er zoveel te doen was. De maandag was het luie maandag, ik heb niks gedaan. Door de hitte heb ik voornamelijk in de zetel gehangen en een was gedraaid.

De dinsdag ben ik met een vriendin een terrasje gaan doen op den boerenbuiten. Heerlijk! Het was ook fijn om eens bij te kletsen met iemand die me begrijpt. Ik was wat in paniek en het deed deugd om m’n hart te luchten. Daarna bleef ze nog eten.

De woensdag kwam mijn ma langs en gingen we samen lunchen en naar de bibliotheek.

Op donderdag heb ik door de hitte in de zetel gehangen met de rolluiken naar beneden. Rond vier uur moest ik me toch door de hitte begeven want ik moest mijn groenten halen in Gent en had ook afgesproken met een vriendin om frietjes te gaan eten bij frituur Tartaar. Altijd leuk en ook lekker!

De vrijdag was er een vegan potluck met 4 vriendinnen uit het middelbaar. Twee van hen zie ik regelmatig eens maar het was leuk om ook nog eens de andere twee te zien, want het was precies eeuwen geleden. Echt heel gezellig én ook lekker eten. Elk bracht iets mee zodat er meer dan genoeg was.

De zondag ging ik naar een geitjesopvang samen met twee vriendinnen. Ook daar was alles vegan. Ik at er een vegan hamburger met ui en ketchup! En een vegan snicker-brownie. Geitjes zijn zo’n gezellige beestjes, helemaal zen.

Wat is jullie leukste/mooiste/… herinnering van juli?

7 gedachten over “Juli-herinneringen

  1. Mel

    Dat klinkt als een heel leuke maand! Voor mij was juli moeilijk, de warmte heeft me parten gespeeld, fysiek en mentaal. Het memorabelste moment was terugkomen van reis en de kat knuffelen na zes weken ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s