Juli-quotes

Ik deel graag de quotes die de afgelopen maand herkenbaar of een steun waren.

 • Iemand die nog nooit iets fouts gedaan heeft, heeft nog nooit iets nieuws geprobeerd. – Albert Einstein – Dat is eentje dat heel toepasbaar is voor mij, ik heb last van faalangst. En dus schrik om fouten te maken, vooral op het werk. Dus dit is eentje om te onthouden. 
 • Je bent pas uitzonderlijk als je tevreden bent met steeds hetzelfde – Aaf – Eentje voor de tijdsgeest van nu, het moet steeds specialer en unieker.
 • Doing nothing is very hard to do… you never know when you’re finished – Leslie Nielsen – Deze vond ik gewoon leuk en ook waar. En eens gewoon niks doen is zo zalig. #stoptheglorificationofbeingbusy
 • Mensen zeggen dat niets onmogelijk is, maar ik doe elke dag niks – Winnie the Pooh – Deze blijf ik ook zo leuk vinden. In veel mensen hun ogen doe ik ook hele dagen niks omdat ik parttime werk en gewoon veel thuis ben. Maar ik lees veel en leer veel bij.
 • The happiest people don’t have the best of everything. They just make the best of everything. Als ik iets koop, dan koop nochtans liefst kwaliteit, ik heb liever kwaliteit dan kwantiteit. Maar ik ben ook iemand die heel snel tevreden is. En ben niet zo materialistisch aangelegd.
 • We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love. – Tom Robbins – Ook eentje voor mezelf omdat ik heel kieskeurig ben en heel veel puntjes heb waaraan voldoen moet worden.

Wat is jullie favoriete quote?

6 gedachten over “Juli-quotes

 1. Mel

  “The happiest people don’t have the best of everything. They just make the best of everything.” Net als jij verkies ik kwaliteit als ik nieuw koop, maar ik lig er ook niet wakker van om iets tweedehands/oud te gebruiken. Het geeft rust om gewoon tevreden te zijn met wat je hebt 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s