Week 30: congé

Gelukskaartje
Maak een lijstje van de 10 leukste ervaringen van je leven. Haal ze je voor de geest en geniet er van. In gedachten heb ik een aantal leuke ervaringen naar boven gehaald en ook  van genoten. Maar vrijdag had ik afgesproken met een aantal vriendinnen uit het middelbaar en toen kwamen er ook veel leuke herinneringen naar boven.

Kleine gelukjes
verlof – rustig dagje zonder plannen – visijsjes voor de honden – koken uit Easy Vegan met Julie – m’n hart luchten bij mijn BFF – terrasje in de schaduw – chatten – lachen met ma – nieuw boek uit de bib – beginnen aan nieuw seizoen van Game of Thrones – frietjes met een vriendin – leuke berichtjes – lui zijn op een verlofdag – potluck met klasgenootjes – mother of dragons genoemd worden omdat mijn honden alleen naar mij luisteren – nieuw boek beginnen – na ambetant lopen, meer zin krijgen in iets – naar mijn hondjes kijken – genieten van een fris briesje – regen – geitjes – vegan burgers – een goed gesprek

Weekmenu
maandag: quinoarissotto met venkel en chinese kool
dinsdag: iemand als maandag
woensdag: bonenschotel met rijst en erwten
donderdag: frituur Tartaar
vrijdag: potluck ofte elk brengt wat mee om te eten
zaterdag: wokschotel met paprika, champignons en chinese kool en een slaatje
zondag: vegan hamburger

Weekfoto
Op zondag ging ik naar een opvang van geitjes, alles is daar diervriendelijk en vegan. En waren de hondjes ook welkom. Ik deed enkel Mati mee want Tiqi is niet zo’n fan van andere hondjes. Na het vele spelen en staan, lag ze eindelijk strike.

10 gedachten over “Week 30: congé

Plaats een reactie