Week 27: avondwandelingen

Gelukskaartje
Concentreer je deze week op je mondhoeken. Hangen ze omlaag? Trek ze op en lach. Dit is een werkpuntje van mij. Ik kijk heel vaak serieus, omdat ik in gedachten verzonken ben. Een aantal keer viel het me op dat ik niet aan het glimlachen was en als je dat dan doet, geef het toch direct een ander gevoel.

Kleine gelukjes
Babbelen met de buurvrouw – aan een trager tempo wandelen door het warme weer – kruiswoordraadsels – praten met mijn ma over de Verbeelding Bookchallenge – nieuwe suikervrije chocolade ontdekken – flesje water met limoen en munt – bedankingen krijgen voor de goede zorgen – jong katje zien spelen – op een prachtig domein in Veurne werken – in bed lezen met Tiqi – ontroerd door mijn boek – uurtje vroeger stoppen met werken – verse tomatensoep – nieuw boek beginnen – Mati die speelde met een ander hondje – een proper huisje – avondwandeling doen – bananenijs maken uit Easy vegan met Julie – nog wat in bed blijven liggen en lezen – mijn orchidee die na een jaar opnieuw in bloei staat

Weekmenu
maandag: tagliatelle met courgette, citroen en sojaroom
dinsdag: idem als maandag
woensdag: niks want ik was maar om 22h30 thuis van het werk
donderdag: kikkererwtenpasta met tomatensaus
vrijdag: salade met kikkererwtenpasta
zaterdag: frietjes met groentekroket
zondag: rijst met paksoi, spitskool, erwten en linzen

Weekfoto
Op zaterdag ging ik met mijn zus naar de Braderie in Eke. Aangezien ik om 20h al thuis was, deed ik nog een grote wandeling in een stukje natuur met de hondjes. Het was dan wat frisser en we hadden die dag nog niet echt gewandeld wegens te warm. In dat stukje kan Nyrah loslopen. Ze vond het leuk om op de zandbergen te crossen en kwam er daarna af gedenderd.

Ook had ik de Slytherin-editie van Harry Potter & the chamber of secrets besteld en die bracht mijn ma mee. Blij mee!

Hoe was jullie week?

9 gedachten over “Week 27: avondwandelingen

    1. loesjezaakjes Berichtauteur

      Dat hoopte ik vorig jaar ook 😀 Maar nee, het is gewoon nog eens het verhaal, met wat extra info voor en achterin het boek. Vorige jaar werd het eerste boek uitgebracht in de verschillende versies van de afdelingen.

      Like

  1. Hilde

    Uit easy vegan met Julie wil ik al heel erg lang eens iets uitproberen (ook al ben ik dan een flexitariër 😉 ). En zalige foto van Nyrah, zo vol enthousiasme 🙂 Orchideeën zijn zulke dankbare bloemen, die heb je voor lang he.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie