Juni 2018 – herinneringen

De eerste vrijdag van de maand had ik verlof genomen om af te spreken met een vriendin. De weekends zitten soms overvol en het leek me leuk om eens een snipperdagje te nemen. We gingen samen met haar hond en buurhond wandelen, ik had alleen met Mati mee. Want wandelen met 5 honden in Gent is niet zo handig en al zeker niet met een hond die naar alle eendjes blaft. We deden een mooie wandeling langs de Schelde en daarna gingen we iets drinken in Bidon. Ik was er nog nooit eerder geweest. Het is een hippe en gezellig plek.

Het tweede weekend was er een etentje met mijn ma, zus, schoonzus en neef. Mati ging weer mee, ik durf haar ’s avonds niet altijd alleen laten omdat ze durft blaffen en door de vele onweders in mei en juni heeft ze een schrik opgelopen. We gingen een burger eten in de Irish Pub, wat lekker daar! En hondjes welkom, altijd fijn 🙂
De zondag kwamen mijn zus en co opnieuw langs om mijn bed naar beneden te verhuizen, omdat Mati ook ’s nachts was beginnen blaffen door de onweders. Tijdens het verhuizen van de spullen werd er wat afgelachen. En daarna deden we nog een terrasje.

Het weekend er na had ik een rustig weekend zonder plannen, daar kan ook soms zo naar uitkijken. Heerlijk. Maar het hoeft zeker niet elk weekend zo te zijn, liefst een mooi evenwicht.

De 23ste ging ik naar Genk on Stage met een vriendin. Mijn moeder kwam dogsitten omdat de honden anders te lang alleen zouden zitten én Mati kon deze keer niet mee. Wegens teveel lawaai. We gingen voor Therapy? maar zagen ook Fischer-Z. Het was fijn om nog eens optreden/festivalleke te doen.

Vorige zaterdag ging ik naar begrafenis van de vader van een collega. Er waren veel gelijkgezinden aanwezig en de teksten die voorgedragen werden, waren wat politiek gekleurd. Het is altijd fijn om op dezelfde golflengte te zitten met mensen.

Hoe was jullie maand juni?

7 gedachten over “Juni 2018 – herinneringen

  1. Le petit requin

    Leuk dat je Therapy? zag!
    En dat is wel echte toewijding he, je bed naar beneden halen voor je honden 🙂 Al kan ik mij inbeelden dat het met de hitte misschien ook voor jou nog wel aangenamer is, want beneden is het meestal toch iets koeler dan boven he 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s