Week 24: nieuwe sandalen

Gelukskaartje
Praat deze week met buren, collega’s of andere mensen waar je gewoonlijk niet mee praat. Mijn collega leest de Harry Potter-boeken voor aan zijn dochtertje. Tijdens de middagpauze vraag ik hem wel eens naar de boeken. Maar deze week ging ik eens langs zijn bureau om te vragen waar hij zit in het boek. En dat ik zou beginnen in het vijfde deel.

Kleine gelukjes
Er in slagen me niet op te jagen – nieuwe sandalen – ruim op tijd mijn trein halen – niet meer moeten koken – geen boodschappen moeten doen (meestal moet ik nog even langs de winkel) – interviews en the making of Game of Thrones kijken – waterijsje zonder suiker gekregen – mijn gedacht kunnen zeggen – mijn ma die blij was met haar kaartje – Loesje die bij me kwam liggen – een nectarine eten – vriendin helpen met een spin buiten te zetten – de thuis-seizoensfinale – nieuw seizoen Game of Thrones beginnen – beginnen in het vijfde deel van Harry Potter in het Engels – boodschappen doen in de biowinkel – kokoscurry-schotel maken – verse kersen gekregen van vrienden – Japanse puzzel oplossen – het bos in volle bloei – brieven schrijven – ’s morgens nog wat lezen in bed

Weekmenu
maandag: spinaziesoep met rijst en linzen
dinsdag: pasta met courgette en paprika
woensdag: hetzelfde als dinsdag
donderdag: oosterse wok met spinazie, courgette en warmoes
vrijdag: hetzelfde als donderdag
zaterdag: kikkererwtencurry (ik maakte het met paprika en courgette ipv pompoen en tomaten)


zondag: warmoespuree (ik deed er ook wat spinazie in)

Weekfoto
Mijn courgette-plant die ferm aan het groeien is. Ik had er eerst twee in een pot gezet maar ik heb er dan eentje verplant. Ik vreesde voor zijn leven, maar hij heeft het gehaald. Al heeft hij een groeiachterstand opgelopen. Op deze foto show ik ook mijn nieuwe Dr. Martens-sandalen.

Hoe was jullie week?

10 gedachten over “Week 24: nieuwe sandalen

  1. Hilde

    Weer een leuk geheel, dit weekoverzicht. De thuisfinale hebben we hier – als echte die hard fans – ook gezien al vonden we er niet veel aan. Brieven schrijven is bij mij alweer een hele tijd geleden. Mogelijk zet ik er mij dus binnenkort nog eens aan met ‘snail mail’… En eens je gedacht kunnen zeggen kan echt eens goed doen hé.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie