Week 23: verhuizen

Gelukskaartje
Ga na of je geen extra activiteit kunt organiseren in je vriendenkring, straat of buurt. Ik ben een slechte op dat vlak, ik neem zelden of nooit het initiatief om af te spreken met vrienden. Nochtans vind ik het altijd fijn om iets leuks te doen. Dus bij deze, als er vrienden willen afspreken? Shoot!

Kleine gelukjes
Frietjes met vegan stoofsaus én tartaar – de eerlijke mening van een vriend – kletsen met mijn collega’s – cadeau kopen voor mijn moeder – een groene specht horen – boekenwinkels binnenstappen – lekker eten – genieten van mijn boek met mooie zinnen – nieuwe bloemknopjes aan mijn geplante bloem – Game of Thrones kijken – spelen met de kat Loesje – een musje in mijn tuin – uit eten gaan met de familie – Mati die heel rustig en flink is als mee is op restaurant – een klein vogeltje spotten – lachen met mijn zus, schoonzus en moeder – terrasje doen – Harry Potter-deuntje met de klokken van de kerktoren

Weekmenu
maandag: frietjes in de frietketel
dinsdag: tabouleh met gestoofde wortels en falafel
woensdag: hetzelfde als dinsdag
donderdag: aubergine in kokossaus (geen aanrader)
vrijdag: aubergine in kokossaus
zaterdag: Vegan Delight burger in de Irish Pub
zondag: spinaziesoep

Weekfoto
Ik heb wat spullen van boven naar beneden verhuist en vice versa. Toen ik boven kwam, zag ik dat Pebbles een zonnig slaapplekje gevonden heeft in één van de schuiven van de kast.

11 gedachten over “Week 23: verhuizen

Plaats een reactie