Week 22

Gelukskaartje
Overweeg of het je goed zou doen om een huisdier te nemen. Dit is een duidelijke nee! Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met mijn huisdieren maar nog één erbij? No way! Het is me met momenten teveel dat ik zoveel dieren heb, zeker omdat er eentje bij zit die verlatingsangst heeft. Het is daardoor met momenten heel zwaar. Deze week zat ik echt met de handen in het haar, maar ik blog er binnenkort over.

Kleine gelukjes
Rustige dag op het werk – rustig op de trein – na het werk nog even in de tuin lezen – het luisterend oor van mijn collega – bellen met een kennis – niet moeten koken (restjes) – buurvrouw die zei welke bloem het was die ik geplant had – frietjes met stoofsaus – kletsen met een vriendin – de nieuwe flow – twee collega’s die hun eerlijke mening geven – veel gelezen in de voormiddag – mooie veldbloemen – afspreken met een vriendin – lekkere thee drinken bij Bidon (in Gent) – beetje lummelen en niks doen – m’n hart luchten bij een vriendin over mijn hondje (zij had ook een hondje met dezelfde problematiek) – vriendelijk meisje waar we lunchten – nieuwe boeken mee van de bib – een groene specht zien – zonnige zondag – water met verse citroen – aardbeitjes

Weekmenu
maandag: seldersoep met quinoa en linzen
dinsdag: spaghetti
woensdag: couscous
donderdag: couscous plus slaatje
vrijdag: slaatje met rijst
zaterdag: slaatje met rijst en falafel
zondag: pasta

Weekfoto
Vrijdag had ik afgesproken met een vriendin. We gingen in de voormiddag wandelen en dan nog iets gaan drinken. Mati ging mee, terwijl de andere hondjes thuis bleven. Toen ik rond 14h terug thuis was, was Mati helemaal uitgeteld.

5 gedachten over “Week 22

  1. zwartraafje

    Zo fijn hé wanneer een lekker adresje ook nog eens van een lieve uitbaatster is. Vorige week had ik met een vriendin afgesproken op één van onze favoriete plekjes en de uitbaatster heeft met haar eigen gsm een foto van ons getrokken en die naar me gemaild omdat ik mijn eigen gsm thuis had laten liggen. Echt lief van haar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s