Week 18: kattenbezoek

Gelukskaartje
Houd voortaan een dagboek bij. Schrijf elke dag drie positieve ervaringen op. Weer eentje dat ik eigenlijk al deed/doe. Maar ik heb er wel werk van gemaakt om in mijn dagboek te schrijven want dat stel ik meestal uit. Ik wil er meer in gaan schrijven en ook de leuke dingen zodat het geen klaagboek is. En de 3 positieve dingen schrijf ik ook altijd op. Daarvan maak ik dan een selectie voor bij de kleine gelukjes in mijn wekelijkse rubriekje.

Kleine gelukjes
rustige trein – verjaardagskaartje in de bus van buurvrouw steken – nieuwe spulletjes voor in de badkamer die ik al 2,5 jaar uitgesteld had om te kopen – een parkeerplaats voor mijn deur – een vrije dag tijdens de week (1 mei) – kletsen met mijn collega – alleen met Mati wandelen (relaxer dan met drie #schuldgevoel) – me gesteund voelen bij mijn collega – niet moeten koken – briefje uit Duitsland – zoontje van vriendin die blij was dat ik met de honden langskwam – mijn nieuwe zomer Dr. Martens dragen – kamille-plantje krijgen van de buurvrouw – lezen in het zonnetje – de immense thee-afdeling ontdekken in de biowinkel (die was blijkbaar boven) – mijn buurvrouw horen vertellen aan mensen dat mijn honden zo goed luisteren #trots – sojayoghurt met verse stukjes komkommer – buurvrouw die zei dat ze aangenaam verrast was met het kaartje

Weekmenu
maandag: Tagliatelle met spinazie


dinsdag: paksoy met kokoscurry
woensdag: hetzelfde als dinsdag
donderdag: couscous
vrijdag: restje couscous met een slaatje en spinaziesoep
zaterdag: speltpanini bij Okker & Noot
zondag: curryschotel met prei, schorseneer en paprika

Weekfoto
Loesje zat op iets te fixeren toen ze uit het raam staarde. Ik zag dat er een kat op het dag lag, ik deed het venster open. Even liep hij weg maar hij kwam dan toch terug en wou de hele tijd geaaid worden. Toen hij binnen wou komen waren mijn kattendames daar niet zo blij mee.


Hoe was jullie week?

15 gedachten over “Week 18: kattenbezoek

  1. Hilde

    Vertelde ik al eerder dat ik dit zo’n leuke rubriek vind ook qua opstelling? Met รจn dat gelukskaartje รจn je eigen geluksmomenten, weekmenu. Heeft alles in zich gewoon. Bij die yoghurt met komkommer moest ik toch ook even fronsen (ik eet elke dag -ongezoete- fruityoghurt bij m’n ontbijt) maar nu snap ik ‘m ;-). En wat leuk zo’n onverwacht kattenbezoek.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie