April-herinneringen

Er is weer een maandje voorbij, dus tijd om eens terug te kijken naar de leuke dingen die ik deed in de voorbije maand.

Gestapte km’s: 180,7
Gelezen blz: 1.271

Ik begon de maand met een dagje offline te zijn. Het was eigenlijk eens een leuke ervaring om geen social media te volgen en ’s avonds niet op de pc te zitten. Ik plande ’s avonds om naar een film te kijken. Het leek me gezelliger om dat samen met mijn ma te doen, dus reed ik naar Maldegem om samen naar Harry Potter & the Half-Blood Prince te kijken.

Van 6 tot 16 april ging ik naar Vladslo (Diksmuide) om te gaan dogsitten. Het is altijd heerlijk om eens op den boerenbuiten van de Westhoek te vertoeven. Ik had die periode ook verlof genomen, al ging ik wel 2 halve dagen werken. Want 10 dagen helemaal alleen doorbrengen, was zelfs voor een introvert te veel van het goeie. De zaterdagen kwam mijn moeder langs en op maandag kwam een vriendin uit Gent op bezoek. Toen had ik lasagne klaargemaakt.
Ik had ook afgesproken met een vriendin die daar in de buurt woont. We gingen eerst wandelen met de hondjes, zij heeft dezelfde rassen als ik. Daarna gingen we nog bij haar thuis iets drinken maar dat is een beetje in mineur afgelopen. Onze honden waren aan het rennen en spelen, tot haar hond uitglijdt en een open wonde had. Waardoor ze nog naar de dierenarts van wacht mocht rijden. Gelukkig is hij ondertussen alweer de oude.

Toen ik terug thuis was, ging ik op zaterdag naar een opvang voor geitjes met vriendin L. Het was een heel gezellig middag om bij te kletsen maar ook om geitjes te knuffelen. Wat een schattige diertjes toch. Er was vegan gebak aan democratische prijzen. Bovendien was het stralend weer, de perfecte dag om naar zo’n opendeurdag te gaan.

’s Avonds ging ik bij mijn moeder langs die aan het thuis wachten was. Daar speelde ik voetbal en tennis met de 9-jarige want zijn broertjes wilden niet met hem spelen. We sloten de avond af met het gezelschapsspel Monopoly Disney.
De zondag erna ging ik om vlees voor de hondjes en combineerde dat met een wandeling met vriendin L.

Op woensdag had ik een lunchdate met vriendin M. We gingen frietjes eten bij frituur Tartaar, een ideaal bij-klets-moment. Want het was al veel te lang geleden dat we elkaar nog gezien hadden.

De laatste zaterdag van de maand sloot ik af met de hondenschoolvrienden. We gingen eerst wandelen in het bos ’t Ename, wat niet zo ver van mijn deur is. We deden de wandelroute van 6 km. Het leuke aan dat bos is dat je er bijna geen volk tegenkomt. En ’s avonds gingen we eten in de Superette in Gent. Het is zeker een aanrader, รฉcht heel lekker eten. Maar helaas niet 100% vegan.

Wat is jullie mooiste herinnering van April?

12 gedachten over “April-herinneringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s