Week 13

Gelukskaartje
Koop een notitieboekje en plan je werk elke dag of week in. Volg een schema. Dit doe ik sowieso al omdat ik een Bullet Journal heb. Voor degene die het niet kennen, een notitieboekje waarin je al je to do’s bijhoudt en daarin ook vooruit plant. Het is een heel handig systeem en ik vind het ook leuk om zo alles bij te houden.

Kleine gelukjes
De geur van vers gewassen lakens – vriendelijke dames aan het loket – een fuut zien – collega tegenkomen op weg naar het werk – de tram net nog halen – spelen met Tiqi – collega die langer wil blijven omdat ik me wat ziekjes voel – lieve berichtjes op mijn blog – blauwe reiger zien opvliegen – een nieuw boek beginnen – taartje van Madam Bakster – Harry Potter-film kijken – nog een Harry Potter kijken samen met mijn ma – luie voormiddag – een hele dag offline

Weekmenu
maandag: Borsjt (restje uit de diepvries)
dinsdag: rode kool
woensdag: rode kool
donderdag: noedels met witloof en champignons
vrijdag: noedels met witloof en champignons
zaterdag: groentesoep met rijst en linzen
zondag: zurkelpatatjes en een slaatje van radijsjes, komkommer, wortel, avocado en rode biet

Het was een week waarop ik niet op recept gekookt heb. Er moest veel uit de vriezer en voor de rest was het gewoon wat bij één gooien.

Weekfoto
Tiqi die geniet van het zonnetje. Het zijn alle drie zonnekloppers en het is om het eerst proberen het streepje zon te pakken te krijgen.

Hoe was jullie week?

8 gedachten over “Week 13

Plaats een reactie