Week 11 (weekupdate #5) (31/40)

Gelukskaartje
Geef deze week iets uit handen wat je altijd zelf doet. Als single was dit niet zo’n heel moeilijke, of net wel. Want ik kan helemaal niks uit handen geven. Al zouden mijn honden met alle plezier de afwas doen, ik vind niet dat ze het heel netjes voor elkaar krijgen. Dus wat je zelf doet, doe je beter.
Op het werk vind ik dat ook een moeilijke want aangezien ik nogal een controlefreak ben, geef ik niet graag zaken door. Bovendien val ik niet graag de mensen lastig.

Kleine gelukjes
Roodborstje spotten – kletsen met mijn collega – lezen in Harry Potter – fris maar zalig lenteweer (woensdag) – sneeuw! – nieuw boek kopen – dikke klepper uitlezen – spaghetti – met één hondje wandelen in plaats van drie – boswandeling

Weekmenu
Maandag: restje pompoensoep, aardappel, gebakken gerookte tofu en rode kool
Dinsdag: weer restje rode kool + broccolicurry

img_5493
Woensdag: broccolicurry
Donderdag: Vegetarische bolognaisesaus à la Mme Zsazsa

img_5509
Vrijdag: Spaghetti
Zaterdag: Erwtensoep met pastinaak en borsjt

img_5526img_5537
Zondag: Hetzelfde als zaterdag plus vegan vegetable pad thai

Hier en daar pas ik de receptjes wat aan als ik bepaalde ingrediënten niet vindt of gebruik. Ik vond het allemaal heel erg lekker, maar mijn top drie gaat naar de bolognaisesaus, borsjt en de vegan vegetable pad thai. Volgende week zullen het vooral restjes van deze recepten zijn en van de week er voor. Want mijn vriezer moet leeg om te vullen met vlees.

Weekfoto
Mijn collega kreeg een roos voor vrouwendag en ze had de roos in de keuken waardoor ik elke keer moest glimlachen als ik de roos zag staan.

Hoe was jullie week?

6 gedachten over “Week 11 (weekupdate #5) (31/40)

  1. zwartraafje

    Vanavond staat er hier een stoofpotje met zalm en een hele hoop groentjes op het menu. Volgende week staat er wel weer enkele vegetarische gerechten op het menu. Een zuiderse pasta-salade met geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaten en basilicum en een Salade met Peer, brie, rozijntjes en pecannoten. Nu het zonnetje zich enkele keren heeft laten zien begin ik het winterse eten geleidelijk aan al wat af te wisselen met lichtere maaltijden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s