Blogdate (27/40)

Een tijdje terug won ik een give-away op de blog Regenboogbui van Hilde. We besloten om nog eens af te spreken, om zo het pakketje over te leveren. Want afspreken met iemand is nog leuker dan een pakje krijgen via de post.

Na wat over en weer ge-mail spraken we vandaag af op de vrijdagmarkt. We zouden samen lunchen tijdens mijn middagpauze. Ik stelde een aantal dingen voor en we besloten om te gaan eten bij MieVie, dat is een veganistische broodjeszaak. Ik was blij dat ze er voor open stond want ik zou niet graag hebben dat ze er tegen haar zin gaat eten omdat ik persรฉ veganistisch wil eten. En het belangrijkste was dat ze het heel lekker vond. Persoonlijk vind ik de porties wat klein, maar dat ligt niet aan hen maar aan mij. Ik ben namelijk een grote eter en heb met een broodje niet genoeg. Ditmaal nam ik een wrap maar om 15h had ik alweer grote honger.

Het was een hele fijne middag en het is altijd leuk om eens met andere gevoelige mensen te praten. Het is geruststellend dat ook zij zei dat er dingen herkenbaar zijn en dat vond ik ook bij haar. Ze bevestigde ook een aantal gevoelens die ik had in bepaalde situaties. Heel fijn. De tijd vloog voorbij, wat een teken is dat ik me goed voel bij iemand en het naar mijn zin had.

Nog eens bedankt voor het leuke pakketje die bovendien mooi ingepakt was. En de gezellige middag.

Waar gingen jullie laatst lunchen?

14 gedachten over “Blogdate (27/40)

 1. Hilde

  Dag Sofie ๐Ÿ˜€ Deze had ik in de verste verte niet zien aankomen… al ben ik het volledig eens met de inhoud (hรจhรจ). En waar ik laatst gaan lunchen ben? Bij MieVie in Gent. Niet alleen was dat voor mij – als flexitariรซr – verrassend lekker, ik vertoefde ook nog eens in leuk en aangenaam gezelschap. Met andere woorden: voor herhaling vatbaar ๐Ÿ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Zo tof dat jullie konden afspreken. Eerder deze week sprak ik zelf ook af met een blogvriendin. We zijn toen gaan lunchen bij Marolus in Antwerpen. Sindsdien heb ik altijd gewoon thuis gegeten maar volgende week maandag zie ik een andere vriendin in Gent en woensdag staat er een uitgebreid ontbijt bij de Femma op de planning. Slecht voor de weegschaal maar wel heel gezellig om samen met vriendinnen bij te praten en lekker te eten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Maart-herinneringen | Loesje Zaakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s