Zo ziet mijn vrije dag er uit (24/40)

Als ik een dag helemaal niks gepland heb, dan kan ik daar zo van genieten. Dit is meestal op zondag, tijdens weekdagen ben ik op het werk en op zaterdag komt mijn moeder of ga ik naar haar.

Zoals elke dag, dus ook op mijn vrije dag, laat ik eerst de honden buiten en dan maak ik ondertussen mijn ontbijt klaar. Tijdens het ontbijt begin ik al te lezen. En meestal lees ik dan door tot rond een uur of elf. Tussendoor stop ik even om de honden eten te geven en me nog een kop thee in te schenken.

Rond half twaalf begin ik te koken (letterlijk), ik maak meestal een soepje en een warme maaltijd. Ik vind het tegenwoordig fijner om ’s middags te koken, zeker nu ik zoveel mogelijk op recept kook.

In namiddag maak ik sowieso een grote wandeling met de honden, in de buurt of op verplaatsing. Als er regen voorspeld is in de namiddag, probeer ik in de voormiddag te wandelen.
Afhankelijk van hoeveel tijd er nog over is, schrijf ik een brief of lees ik nog wat.

Rond 18h eet ik boterhammen met soep. En daarna geef ik de honden ook eten. Als ik er nog zin in heb, ga ik nog een blokje om. Bij thuiskomst kruip ik in slaapkledij, laptop aan, blogs lezen en eventueel filmpjes kijken op YouTube.

Wat doen jullie het liefst op een zondag?

11 gedachten over “Zo ziet mijn vrije dag er uit (24/40)

  1. fiekefatjerietjes

    Naast de was en de plas probeer ik ook, altijd een (grotere) wandeling te maken in het weekend. Lezen doe ik ook graag, maar niet zo lang aan een stuk. Vaak lees ik ook wel tijdschriften of zo in het weekend. En af en toe iets bakken ook ๐Ÿ™‚

    Geliked door 1 persoon

  2. josie

    Onze zondagen… Poging tot uitslapen (lees 8u30 zoiets) – hond uitlaten – ontbijten – om 11u30 met de dochter naar de balletles – middageten – met hond grotere wandeling maken -ofwel naar de schoonouders – kindjes in bad – avondeten – lezen met de zoon – kindjes in bed leggen – wat ontspannen

    Geliked door 1 persoon

  3. pizzapartyfridaynight

    Omdat ik in de zorg werk, heb ik niet elke zondag vrij. Jammer! Maar als ik dan toch eens een zondag vrij ben, chill ik gewoon ๐Ÿ™‚ ik lees blogs, kijk serie’s of een film, schrijf ik zelf een blogpost, doe ik qualitytime met m’n vriend (als hij niet basketten is) en doe ik gewoon alles op’t gemak ๐Ÿ™‚ x

    Geliked door 1 persoon

  4. Flavie

    Mijn zondag is vaak hetzelfde: opstaan, strijken, lezen tot de middag, bij de schoonouders gaan eten, daarna terug naar huis, soms een korte wandeling, tv kijken en lezen.
    Alles op het gemakje… het is zondag ๐Ÿ™‚

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie