Vegan Schoenen (21/40)

Al sinds mijn 14de ben ik fan van Dr. Martens. Ik kocht ze altijd in leder, omdat ik op zich goede schoenen wil en de meeste neplederen schoenen vind ik niet veel waard. Of mijn voeten werden er niet blij van of de schoenen gingen snel stuk.

Ik wist al een tijdje dat er Vegan Dr. Martens zijn maar die waren enkel te bestellen in Engeland en dat zag ik ook niet meteen zitten. Toen er een Dr. Martens-store (om een hip woord te gebruiken) opende in Gent, ging ik eens op hun website neuzen en zag ik toch mijn grote verbazing dat ze een heel aanbod aan Vegan schoenen hebben. Blij blij!

Dus vandaag ging ik er kopen. Ik heb gekozen voor de versie met rekkers in plaats van met veters. In de gewone met veters moest ik altijd twee paar kousen aan doen, waarvan één paar dikke. Want Dr. Martens zijn niet te meeste fijne schoentjes en ik heb nogal smalle voeten. Maar in mijn Vegan-schoenen kan ik met één paar kousen. Ze vallen precies veel minder breed uit, ook al zien ze er even groot uit. Bovendien geraak ik er simpelweg niet in met twee paar sokken. Ze zijn (voorlopig toch) veel te stroef om aan en uit te doen. In de winkel vertelden ze me dat het langer duurt om in te lopen dan de gewone. Ik heb ze op het werk wat aangedaan en ik moet zeggen het valt reuze mee. Al heb ik er natuurlijk nog geen kilometer mee doorgestapt, dat gaat nogal moeilijk op het werk.

Ik ben er heel erg blij mee en ik hoop dat ik dat na een maand nog kan zeggen want dat weet je pas als je ze volledig hebt ingelopen.

Zijn jullie fan van Dr. Martens?

18 gedachten over “Vegan Schoenen (21/40)

  1. Leen

    Ik heb het altijd wat rare schoenen gevonden, ook toen ze in mijn tienerjaren keihard ‘in’ waren. Ik kan er niet aan doen, sorry 😀 Ik hou van kleurrijke en speciale schoenen. Maar wel erg fijn dat ze nu ook vegan opties aanbieden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s