3 blogs waarvan ik bijna alles lees… (20/40)

Er zijn vele blogs waar ik graag ga lezen, maar waar ik niet altijd alles lees. Van onderstaande blogs lees ik zo goed als alles. Ik sla wel eens iets over als het me écht niet aanspreekt of als ik te weinig tijd heb doordat ik bijvoorbeeld op reis was en ik anders veel te veel zou moeten inhalen.

Evi’s Journey
Evi schrijft op een zeer vlotte en aangename manier. Ze blogt vooral over de gewone dingen in het/haar leven.

Kris10 – Ditjes en datjes
Kristien schrijft altijd korte blogposts en daar hou ik van. Zeker omdat er zoveel te lezen is. Net omdat ze zo kort zijn, sla ik er zelden eentje over. Ook zij blogt over haar persoonlijke leven.

Samaja
Samaja blogt anoniem en ze schrijft heel open en eerlijk. Het is vaak herkenbaar en is net als ik een piekeraar. Ook haar berichtjes over het al dan niet kinderen willen spreken me aan. Ze schrijft ook heel vlot waardoor het snel weg leest.

Ik wou nog een vierde blog delen. Toen ik de blog opzocht, zag ik dat hij verdwenen is. Heel jammer want bij haar ging ik ook graag lezen.

Welke blogs lezen jullie graag?

 

 

Advertenties

24 gedachten over “3 blogs waarvan ik bijna alles lees… (20/40)

 1. Samaja

  Merci voor de vermelding :-). Ik lees eigenlijk ook alles bij jou, dus het is wederzijds. Van Evi en Kris10 ben ik ook fan, Kris10 lees ik echt al heel lang. Die kortere posts vind ik echt geslaagd, ik zou dat zelf niet kunnen 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Mel

  Ik lees bijna alles op jou blog 🙂 Ik volgde vroeger nog een pak andere blogs, maar het werd me vorig jaar tijdens de 40 dagen bloggen te veel en dan ben ik er van een pak afgehaakt…

  Liked by 1 persoon

 3. Hilde

  Het soort blogs die ik lees zijn heel uiteenlopend, naargelang waarover ik iets wil lezen. Ik volg heel weinig blogs om de simpele reden dat dan mijn mailbox overvol zou geraken. En ik reageer ook niet op alles wat ik lees. Wel vind ik die interactie fijn, dat maakt het bloggen voor mij zo waardevol.

  Liked by 1 persoon

 4. Kris10

  Oh, is het vandaag ook complimentendag? *bloosbloos* Dankjewel! Ik denk dat ik van jou ook praktisch alles lees. (Behalve de leesblogs, om boeken te lezen heb ik voorlopig echt geen tijd :p) Evi en Samaja volg ik trouwens ook.

  Liked by 1 persoon

 5. Vlinder1960

  Samaja volg ik ook. De andere twee die je noemt niet: de onderwerpen interesseren mij minder omdat dit veel over kinderen gaat en die heb ik niet, dus niet zo boeiend voor mij.
  Maar wel leuk om daar even te gluren…

  Liked by 1 persoon

 6. zwartraafje

  Oh, dat klinkt alsof ik van Kris10 nog wel wat kan leren. Korte blogposts gaan me doorgaans niet zo goed af. Ik heb meestal binnen de kortste keren een heel epistel uitgeschreven. Zelfs bij reacties heb ik het vrij vaak voor. Wel leuk om tijdens #40dagenbloggen bij verschillende bloggers hun favoriete blogs te ontdekken.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s