Februari-herinneringen (15/40)

Tijd om terug te blikken op de vorige maand. Het was een drukke maand maar ik heb ook voldoende rustmomenten gehad. Februari is de maand waarin ik jarig ben. Ik neem mijn BuJo er even bij om te kijken wat ik allemaal uitgespookt heb.

Gestapte kms: 170,10
Gelezen blz: 752

Het eerste weekend had ik afgesproken met vrienden van de hondenschool om naar het Lichtfestival te gaan. Het was de eerste keer dat ik daar naar toeging, de vorige edities heb ik gemist. Het mooiste vond ik de draak (je bent Game of Thrones-fan of je bent het niet) en de maan vond ik ook spectaculair. Onderweg at ik pasta uit een bakje om dan de halte verder een vegan-kraampje te zien. De volgende keer moet ik me beter voorbereiden.

Het weekend daarna ging ik op bezoek bij mijn moeder en liet ik mijn haar nog eens knippen. Er ging een groot stuk vanaf, het was eens nodig. Normaal snij ik mijn haar zelf maar om de zoveel tijd laat ik het toch eens professioneel knippen. Daarna keken we samen naar Harry Potter & the order of the Phoenix.

En in februari gingen we met een aantal collega’s op weekend naar Krakau. Het was een zeer leuke reis ondanks dat we zeer aangrijpende plaatsen bezocht hadden.

Wat is jullie leukste herinnering aan februari?

15 gedachten over “Februari-herinneringen (15/40)

 1. Hilde

  Oh je was jarig. Bij deze alsnog proficiat Sofie x. En wat leuk dat je samen met je mama naar Harry Potter hebt gekeken. Naar gewoonte post ik zo’n overzicht met geluksmomenten in de weerkerende rubriek ‘moOImenten’. Vooral het geluk van m’n dochter en haar vriend maakt daarvan deel uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. zwartraafje

  Hopelijk heb je een fijne verjaardag beleefd. Ik vind het wel knap dat je zelf je haar knipt. Daar heb ik me éénmaal aan gewaagd en het was nu niet bepaald voor herhaling vatbaar. Het was misschien ook niet zo slim van me om dat net uit te proberen op de dag voor een trouwfeest. Gelukkig kon ik het verbergen door het in te vlechten en op te steken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leen

  Ben wel benieuwd naar je ervaring in Krakau! Hopelijk volgt er nog een blogpostje over 😉
  Als ik aan februari terugdenk dan herinner ik me maar bitter weinig meer en ’t is amper vier weken geleden, allez nu…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s