40 dagen bloggen (1/40)

Een half uur geleden was ik nog aan het twijfelen of ik zou meedoen. Ik gunde mezelf nog 30 minuten terwijl ik overal blogs las van mensen met drukke agenda’s die meedoen. Dat deed me beslissen om er toch er voor te gaan. We krijgen 6 skipdagen, maar mijn perfectionistisch streberskantje zorgde ervoor dat ik vorig jaar geen gebruik maakte van de skipdagen. Maar nu wil ik ze gebruiken als een lesje ‘loslaten’.

In januari was ik aan het nadenken wat ik tijdens de vastenperiode zou doen. Ik ben niet katholiek maar ik vind het gewoon leuk om zo en toe eens een uitdaging aan te gaan. Maar wat kun je nog gaan vasten als je bijna altijd vegan eet, nooit geen suiker eet en zelfs geen alcohol drinkt… Al zijn er waarschijnlijk nog dingen te bedenken, heb ik besloten om toch weer mee te doen aan de 40 dagen bloggen.

Het zullen niet altijd uitgebreide posts zijn, maar vaak een foto met een woordje uitleg.

Wat doen jullie met de vastenperiode?

Advertenties

13 gedachten over “40 dagen bloggen (1/40)

 1. Vlinder1960

  Ik ben bewust katholiek-af en vasten heb ik nooit gedaan en zal ik ook nooit doen, tenzij een dokter mij zou vertellen dat ik iets nooit meer mag eten of zo.
  Sterkte met het vasten….en sterkte met je challenge. Ik lees graag mee. πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

 2. Hilde

  Zag het op m’n scheurkalender, dat de vasten – inderdaad – is begonnen. Ik doe niet iets bijzonders. Gewoon op hetzelfde ritme als ik nu bezig ben, en dat voelt gewoon goed. Mezelf kennende houd ik dit toch niet vol. Post nu zo’n 2- Γ  3 blogberichten gedurende het hele jaar met thema’s die ik zelf kies, waar ik me goed bij voel. Ik ga niet speciaal vaker blogs gaan lezen nu door dit initiatief. Vind het zo al amper bij te houden en dat heeft bij mij precies een omgekeerd effect. Het voelt gewoon goed om niet elke dag online te (hoeven) zijn. Al is ieder daarin vrij natuurlijk πŸ˜‰

  Liked by 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Er is inderdaad heel veel te lezen en niet alleen blogs. Ik moet ook selectief zijn. Ik zou wat vaker offline moeten gaan, al lukt het me steeds beter en beter, misschien doe ik dat volgend jaar: 40 dagen offline!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s