Dit was mijn kerstvakantie

Nu het leven weer zijn normale gang begint te gaan, kijk ik graag nog eens terug op mijn kerstvakantie. Onder andere Evi en Saskia deden ook al zo’n terugblik dus ik ben er nog niet te laat mee πŸ™‚

In het begin van mijn vakantie ging ik logeren in het huis vrienden die op reis waren. Ik vind het altijd fijn om eens ergens anders te gaan logeren, ik zie dat als een mini-reisje in eigen land. Ik logeerde in Heusden, je kan daar zo’n mooi wandelingen maken langs trage wegen. Elke dag ging ik twee keer een uur wandelen met mijn honden. En voor de rest heb ik gelezen. ’s Avonds keek ik naar Game of Thrones.

Kerstavond vierde ik samen met mijn moeder, mijn zus en schoonzus en mijn metekind die ondertussen al 20 jaar is. Mijn hondjes mochten ook mee. Het was een gezellig avond waarop we gourmet aten. Op kerst zelf kregen de hondjes een kerstmenu.

Op donderdag ging ik de oude galgo van een vriendin uitlaten. Ze gingen een hele dag met de kindjes op stap en hadden gevraagd of ik even hun hond kon uitlaten. Het was stralend weer en we genoten beiden van de wandeling. Het was heerlijk wandelen met een hond die helemaal niet trekt. Daar kunnen die van mij een voorbeeld aan nemen πŸ™‚ Ik ging die dag ook langs bij de Hema en Dille&Kamille.

Op zaterdag kwam mijn moeder langs en ’s avonds ging ik met een vriendin iets drinken. We hadden in Gent afgesproken maar een uur voordat ik wou vertrekken, hoorde ik vuurwerk. Omdat mijn twee oudste honden daar bang van zijn, vroeg ik of de vriendin naar Eine wou komen. Zo gingen we hier in een bruin cafΓ© iets drinken en konden mijn honden gezellig mee.

Op oudjaar ging ik naar een vriendin, zij had heerlijke vegetarische stoverij gemaakt. Het was een gezellige en rustige avond. Ook hier waren mijn hondjes welkom en gelukkig want Tiqi was panisch door het vuurwerk. Hij wisselde schootzitten af met in paniek zoeken waar hij kon vluchten.

Hoe was jullie vakantie?

15 gedachten over “Dit was mijn kerstvakantie

 1. Mel

  Dat klinkt als een fijne vakantie samen met vrienden, familie en beestjes πŸ™‚
  Grappig dat hondenkerstmenu!
  Ik ben het grootste deel van het verlof ziek geweest, zo ook oudejaarsavond gemist. Maar daarmee heb ik wel wat kunnen lezen en ben ik enorm geΓ―nspireerd het nieuwe jaar gestart!

  Geliked door 1 persoon

 2. Samaja

  Ik had een weekje vakantie en die vloog werkelijk voorbij. Er waren de nodige feestjes, helaas niet allemaal even plezant, en het petekindje van de echtgenoot kwam logeren. Vuurwerk is wel mooi, maar ik vind het zo zielig voor de dieren die er bang van zijn 😦

  Geliked door 1 persoon

 3. Lize

  Ik had maar een paar dagen kerstvakantie tussen Kerstmis en nieuwjaar. Een week daarvoor ben ik verhuisd en ook terug beginnen werken dus ik heb het gevoel dat ik de vakantie als een “zombie” heb doorgebracht en natuurlijk ook hard in mijn nieuwe huis(je) gewerkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s