Uitgelezen in December

Aangezien ik de Verbeelding Bookchallenge al voltooid heb, moest ik niet meer denken aan puntjes en ben ik terg begonnen aan de reeks van Game of Thrones. Het tweede boek lag al een tijde op mij te wachten, maar ik kon er geen enkel puntje mee afstrepen. Ik was benieuwd naar het vervolg en begon ook met het bekijken van de serie.

In December deed ik mee aan een Read-a-thon waardoor ik het boek ook effectief heb kunnen uitlezen. Het zijn dikke kleppers en lezen met momenten tergend traag. Door de Read-a-thon had ik mezelf als doel gesteld om gedurende 9 dagen elke dag 50 pagina’s te lezen wat me grotendeels gelukt is.

Wat lazen jullie in December? Zijn er nog Game of Thrones-fans?

 

9 gedachten over “Uitgelezen in December

 1. Samaja

  Ik heb de boeken gelezen en had er gemengde gevoelens over. Soms gaat het zo traag en bepaalde verhaallijnen lijken nergens naartoe te gaan. Net als het mij teveel werd, gebeurde er dan toch iets wereldschokkends waardoor ik terug wakker werd geschud. Het is a hell of a ride. Als je de serie nog niet gezien hebt, dan zitten er een paar serieuze verrassingen aan te komen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Evi

  De Games of Throne boeken las ik een tijdje terug. En ik genoot er met volle teugen van, al zijn het wel hele dikke kleppers πŸ™‚ Zelf begon ik in december in World without End.

  Geliked door 1 persoon

 3. Le petit requin

  Ik heb ze nog niet gelezen; was al beginnen kijken naar de serie voor ik besefte dat die gebaseerd was op boeken. Nu twijfel ik: enerzijds vind ik de serie super en dus zullen de boeken waarschijnlijk ook wel goed zijn; tegelijk weet ik niet of ik zo veel zo’n dikke boeken wil lezen, terwijl ik het verhaal al (deels) ken πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 4. Leen

  Ik moet dringend verderlezen in GoT πŸ™‚ maar ze schrikken me altijd af owv het aantal bladzijden. Eens ik erin begin, leest het meestal wel vlot. Hoewel het laatste dat ik las nogal iets te veel over oorlogsvoering ging. En vraag me dus niet meer of ik er al twee of drie heb gelezen he. Aiai. Straks moet ik helemaal opnieuw beginnen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s