Einde 40-dagen-bloggen (40/40)

Mijn laatste blogpost van de 40-dagen-bloggen. Eigenlijk hebben we nog tijd tot Pasen, maar aangezien ik maar 2 skip-dagen gebruikt heb van de zes, zit ik nu reeds aan de 40ste blogpost. Ik ben toch best trots dat ik het 40 dagen volgehouden heb, ik ging voor de 20 maar na 20 wou ik toch de 40 halen.

Dankzij Kathleen van Verbeelding heb ik inspiratie kunnen opdoen door de vragenlijsten die we doorgestuurd gekregen hebben. Dat was zeer handig want ik had geen 40 onderwerpen kunnen bedenken. Ik zal die lijst regelmatig nog eens raadplegen.

Hoe meer je schrijft, hoe meer inspiratie je krijgt. Ik kreeg hier en daar ook meer inspiratie. Maar ik wilde me in de 40 dagen bloggen toch voornamelijk richten op de vragen van Kathleen. Met uitzondering van mijn weekboek.

En ten slotte wil ik iedereen bedanken die mijn blog gelezen heeft. Ik had opmerkelijk veel meer views en bezoekers. Bedankt allemaal! πŸ™‚

Advertenties

17 gedachten over “Einde 40-dagen-bloggen (40/40)

  1. Hilde

    Knap gedaan, proficiat!! 40 dagen bloggen, ik heb het af en toe gevolgd hier en daar. Voor mij persoonlijk zou dat teveel druk op de schouders leggen. Met 2- Γ  3 berichtjes per week en dat gedurende het hele jaar ben ik al ruimschoots tevreden. Het aantal volgers en bezichtigingen gaat ook nog steeds in stijgende lijn πŸ˜‰ . Nooit gedacht, toch gekregen *dankbaar*.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s