Waarom ik blog… (34/40)

Bloggerdibloggity: Waarom ben je ooit beginnen bloggen en waarom blog je nu nog steeds?

Toen het blogboek uitkwam van Kelly van Tales from the Crib was ik nieuwsgierig naar bloggen. Ik dacht altijd dat leest geen kat, mensen hebben al zoveel te doen en te lezen waarom zou iemand mijn blog lezen. En er zijn al zoveel bloggers en veel betere dan ik. Ik ben in die periode wel veel blogs beginnen volgen.

Waarom dan toch beginnen bloggen? Ik was op dat moment verhuisd naar Fuerteventura en zo kon het thuisfront op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in het asiel dat we daar runden. Toen ik na 5 maanden besloot om terug te keren ben ik blijven bloggen. Vooral omdat ik mijn ei kwijt kon over het verwerkingsproces maar ook omdat ik het wel leuk vond om te bloggen.

Dus nu blog ik nog steeds omdat ik het leuk vind. Al wringt het soms wat omdat ik op facebook niks post omdat ik stom vind dat iedereen mijn doen en laten weet. En dan schrijf ik het hier. Dat is een beetje tegenstrijdig.

Ik denk ook vaak na over wat ik met mijn blog wil.

Waarom bloggen jullie? En als je niet blogt, waarover zou je willen bloggen?

Advertenties

11 gedachten over “Waarom ik blog… (34/40)

 1. Kris10

  Ik startte om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn bezigheden tijdens mijn stage in Nieuw-Zeeland en ben het blijven doen omdat ik het leuk vond. Ik herken je wringend gevoel i.v.m. facebook. Daar post ik amper iets en hier vertel ik mijn leven … Maar hej, hier kiezen mensen ervoor om het te volgen en kan ik het boeiender maken dan een facebookpost van enkele woorden. (hoop ik)

  Liked by 1 persoon

 2. Evi

  Ik ben beginnen bloggen om enerzijds mijn ‘creatieve ei’ wat kwijt te kunnen en anderzijds omdat ik er beroepsmatig met in aanraking kwam en ik het voelde kriebelen om er zelf eentje te starten.

  Liked by 1 persoon

 3. thewalkingdutch

  Ik ben ook begonnen met het bloggen vanwege het reizen. Ik hield wel reisdagboekjes bij, maar die liepen al snel overvol en ik had het gevoel dat ik mijn avonturen en tips ook met andere mensen wilden delen en bloggen vind ik nu harstikke leuk! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s