Deze skills zou ik willen hebben… (30/40)

De diepste krochten van je ziel: Moest je morgen opeens wakker worden en je zou beschikken over een skill of eigenschap die je al zo lang wil, welke skill of eigenschap zou dit dan zijn?

Eerst mijn onrealistische skill, ik zou graag met dieren kunnen praten. Niet in de clichématige zin omdat ik er graag een praatje zou willen slaan. Maar gewoon om hen te kunnen zeggen dat ik het goed voor heb en hen wil helpen. Het is misschien ook cliché, maar ik heb al vaak gewonde dieren (duiven, kauwen, eksters,…) gevonden en dan wil ik die helpen door ze naar het Vogel Opvang Centrum te brengen maar de beestjes laten zich niet zo makkelijk pakken. En als je ze te pakken hebt gekregen dan zitten ze te stresseren in de auto omdat ze niet weten wat er gebeurt. Of angstige honden, katten,… kunnen geruststellen door te zeggen dat het allemaal goed komt en dat ze me kunnen vertrouwen.

Zingen, dat is mijn tweede eigenschap die ik graag zou hebben. Ik zou heel graag prachtig en goed kunnen zingen. Geen idee waarom eigenlijk. Misschien omdat ik graag zing. Nu springen de ruiten nog nét niet. Een ambitie als zangeres heb ik niet.

Een laatste eigenschap is er eentje waaraan ik zou kunnen werken. Ik zou graag op een assertieve en doordachte manier mijn gedacht kunnen zeggen. Meestal zwijg ik omdat ik niet durf en omdat ik heel snel begin te wenen. En ik doe alles om niet te moeten wenen. Ik kan dan ook eindeloos piekeren dat ik dit of dat had moeten zeggen. Ik kan heel slecht tegen onrecht en ik kan er heel moeilijk mee om als mij of anderen onrecht aangedaan worden. Of als mensen niet gelijk behandeld worden, om één of andere reden. Ook zwijg ik vaak omdat sommige mensen doordrongen zijn van hun eigen gelijk/visie dat een andere visie niet gehoord wordt. Dus ik zou graag gewoon ten alle tijde mijn gedacht willen durven en kunnen zeggen.

Welke realistische en onrealistische skill zouden jullie willen bezitten?

Advertenties

7 gedachten over “Deze skills zou ik willen hebben… (30/40)

  1. pizzapartyfridaynight

    mm… hier moet ik even over nadenken! Ik denk dat ik als onrealistische skill, mezelf graag onzichtbaar wil kunnen maken. Ik ben nogal een curieuze, en vraag me vaak af wat er achter bepaalde deuren te zien is 😉 hihi.. en als realistische skill, komt deze wel wat overeen met die van jou; op een correcte, respectvolle manier toch mijn mening kunnen geven. En ook, me iets minder aantrekken van wat andere mensen van mij denken.

    Liked by 1 persoon

  2. Mel

    Ik had er zelf niet op gekomen, maar met dieren praten zou echt super zijn!! Ik zou zo graag hun verhalen en avonturen willen horen! Of weten waarover mijn kat droomt als ze een nachtmerrie heeft en dan met een miauw wakker schiet 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s