Dat sleur ik elke dag mee #2 (22/40)

Naast mijn handtas heb ik nog een rugzak vol boeken mee naar het werk maar ook als ik elders ga. Ik kan namelijk de deur niet uit zonder mijn boek.

 • mijn dagboek van Paper Blanks, eigenlijk schrijf ik er te weinig in maar ik wil het toch graag bij me hebben voor het geval dat
 • mijn agenda van Flow, hierin schrijf ik alle afspraken in
 • mijn boek, voor de moment is dat ‘De Fouten’ van Herman Brusselmans
 • een paar extra mouwen voor als ik het koud heb
 • een tube handcrΓ¨me die ik nooit gebruik
 • mijn bullet journal van Moleskine, waarin ik al mijn to-do’s en dingen die in me opkomen kan neerschrijven
 • mijn boeken-notitie-boekje van Emily the Strange waarin ik mooie quotes, zinnen,… en zinnen waarin windhonden voorkomen kan noteren

Hebben jullie ook zoveel boekjes bij?

17 gedachten over “Dat sleur ik elke dag mee #2 (22/40)

 1. fiekefatjerietjes

  Ik heb ook altijd mijn agenda (dezelfde als jij :-)) bij, en een notaboekje en een boek of mijn e-reader. Misschien begin ik ook wel in een bullet journal, maar ik heb schrik dat het te verslavend zal zijn :-). Al die boekjes zitten bij mij ook in een rugzak, want in een handtas zou dat niet in kunnen, of zou ik te veel schouderpijn krijgen denk ik!

  Liked by 2 people

 2. tinyblogt

  Niks boeken, allemaal gewicht. Ik heb misschien soms één boek mee als ik iets te lezen wil hebben of mijn e-reader. Maar al die dagboeken, notitieboeken, bulletjournals en agenda’s: ik snap het niet en ik doe er niet aan mee. Ik zet mijn afspraken in mijn agenda op mijn telefoon of op de pc en die worden automatisch overal gesynchroniseerd (voor collega’s en mijn vriend), noteren doe ik wel op de pc als ik thuis ben of op het werk.

  Liked by 1 persoon

 3. lafinefleurblog

  Ik heb ook mijn bullet journal bij (Leuchtturm) en een extra boek om te lezen. Ook een klein notitieschriftje zit in mijn fietstas. Voor de rest probeer ik zo weinig mogelijk gewicht mee te sleuren!

  Liked by 1 persoon

 4. Lize

  Ik heb meestal niet veel boeken bij. Ik probeer er aan te denken om mijn agenda mee te nemen en als ik wat langer moet reizen neem ik mijn e-reader wel eens mee maar daar blijft het bij.

  Liked by 1 persoon

 5. Josie

  In mijn werktas zit: mijn agenda (dezelfde als jij), e-reader, schriftje dat bij de Flow-agenda van vorig jaar zat en dat ik nog gebruik, en soms ook eens de krant of de Flow. Verder smartphone, oplader, powerbank, lader voor mijn ereader, lader voor mijn Fitbit, oortjes, lippenbalsem van de bodyshop die ik ooit eens gekregen heb en mijn sleutels.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s