Weekboek #16 (19/40)

Ik ben er nog niet helemaal aan uit, maar misschien is dit de laatste weekboek. Ik ga wel nog een wekelijks overzichtje plaatsen. Maar er gebeurt niet elke dag iets bijzonders, waardoor het eentonig wordt als ik gaan werken ben en het huishouden gedaan heb. 😀

Maandag 13 maart 2017

In de voormiddag moest ik terug naar de rugschool. Het is vrij intensief, namelijk twee keer per week voor x aantal weken.
’s Avonds had ik afgesproken om samen met vriendin E als verrassing te gaan supporteren voor een gemeenschappelijke vriendin die volleybalt. E. had opgezocht wanneer er wedstrijden gespeeld worden. We gingen eerst een klein toertje wandelen met onze hondjes en daarna gingen we supporteren. Vriendin AM was aangenaam verrast. Het was een fijne avond.


Dinsdag 14 maart 2017

In de voormiddag maakte ik een kokoscurry-schotel want ik moest tot 22h werken. Toen ik ’s avonds thuis kwam, waren de hondjes extra blij om mij te zien.

Woensdag 15 maart 2017

De dag vloog voorbij. Het was druk op het werk waardoor de tijd leek te vliegen. Toen ik op de trein te wachten, had ik die bijna gemist. Ik was aan het lezen en had pas door dat het spoorverandering was toen ik zag dat er niemand meer op het perron stond.

Donderdag 16 maart 2017

Een stralende lentedag, ik heb genoten van het zonnetje en een boek toen ik op de trein aan het wachten was.

Vrijdag 17 maart 2017

Opnieuw naar de rugschool, ik kreeg weer nieuwe oefeningen aangeleerd die ik elke dag thuis moet doen.
’s Middags trakteerde ik mezelf op een kom vegetarische noedelsoep van de Soup’r.

Zaterdag 18 maart 2017

Ik kwam wat traag op gang. Ik deed de wekelijkse huishoudelijke werkjes en dan kwam mijn moeder langs. We gingen nog naar wat winkels in Oudenaarde. In boekhandel Beatrijs zat Marc De Bel te signeren. We gingen iets drinken in Okker en Noot.
’s Avonds wandelde ik met de honden tot aan vriendin M. om haar eitjes te brengen.

Zondag 19 maart 2017

Een rustige zondag. Ik heb vooral gelezen, gewandeld en gekookt.

 

 

 

6 gedachten over “Weekboek #16 (19/40)

Plaats een reactie