Dit deed ik als kind graag (11/40)

De favorieten: je favoriete bezigheid als kind en doe je het nu nog altijd even graag? Waarom wel of waarom niet?

Eigenlijk ben ik nog steeds dezelfde als toen ik kind was. Ik was en ben nog steeds enorm graag alleen. Ik hou er van om iets doen met mensen die ik leuk vind. Maar daarna heb ik nood om weer even alleen te zijn.

En wat doe ik dan als ik alleen ben. Lezen. Als kind heb ik altijd graag gelezen en ging ik naar de bibliotheek. Ik las zowel jeugdboeken als stripverhalen. Nu lees ik uitsluitend romans. En af en toe eens een non-fictieboek. Ik hou er van om me helemaal te verliezen en in boek en mee te leven met de personages.

Toen ik een jaar of 10 was, lag ik achter mijn bed te lezen. Mijn moeder had geroepen om te komen eten en kwam kijken omdat ik niet antwoordde. Omdat ze me ook niet zag liggen, had ze mijn zus op pad gestuurd om me te gaan zoeken bij vriendinnetjes in onze woonwijk. Ook daar vond ze me uiteraard niet. Dus toen al kon ik me verliezen in een goed boek.

Tekenen heb ik ook altijd graag gedaan maar dat doe ik nu niet meer. Geen idee waarom want ik deed het graag en kon best goed tekenen.

Wat deden jullie graag?

Advertenties

11 gedachten over “Dit deed ik als kind graag (11/40)

  1. misssexandthecity

    Alleen zijn, check..hou er enorm van om tijd met mezelf door te brengen…lezen deed ik enorm veel, beetje vluchten…en dan is er sport, it saved my life.

    Liked by 1 persoon

  2. fiekefatjerietjes

    Ook heel herkenbaar hier! Ik hield ook heel erg van tekenen en knutselen. Voor kerst kreeg ik van mijn schoonbroer twee kleurboeken voor volwassenen, en hoewel ik zeker weet dat ik dat heel graag zou doen, ben ik er nog altijd niet in begonnen…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s