Met deze man wil ik wel eens op restaurant gaan (7/40)

Complete willekeur: Met wie zou je graag eens op restaurant gaan en waarom? De persoon in kwestie moet nog leven!

Er is een lijstje met bekende/beroemde mannen waarmee ik wel eens een avondje op stap wil gaan. En dat mag zelfs ietsje meer zijn πŸ˜‰ Dat lijstje wisselt zo af en toe eens, er komen mannen bij en er worden er weer verbannen. Ook de mannen verwisselen zo nu en dan eens van plaats.

Mijn nummer één voor de moment is Peter Van den Begin. In tegenstelling tot wat veel vrouwen vinden, vind ik dat een ontzettend knappe man! Ik hou niet zo van de mainstream ‘knappe’ mannen. Hij staat al een tijdje op mijn lijstje maar sinds ik een toneelstuk zag met hem, staat hij zelfs op nummer 1.

Ik heb zelfs een foto kunnen versieren met hem. Op aandringen van mijn vriendinnen want ja, zelfzeker (kuch) als ik ben, durfde dat natuurlijk niet. Achteraf schaamde ik me dood natuurlijk. Om twee redenen, het 15-jarig dochtertje van vriendin E. moest aan Peter vragen of ze een foto mocht nemen. En Peter had door dat ik enorm zenuwachtig was. Schaamte ten top! Maar ik heb toch maar een foto met hem, nΓ¨m! Ik ben niet het type om foto’s te vragen maar ben nu toch stiekem trots dat ik hem heb! De foto hΓ© πŸ˜‰

Dus ja, met Peter Van den Begin wil ik eens op stap gaan. Omdat ik hem knap vind, maar ook omdat hij mij een grappige man lijkt. Ik hou van lachen en humor.

Hebben jullie foto’s met bekende mensen?

15 gedachten over “Met deze man wil ik wel eens op restaurant gaan (7/40)

 1. Josie

  Ik heb geen foto’s want ik durf dat echt niet. Ik snap anders wel dat je het een knappe man vindt, hij heeft iets. Mijn lijstje is ook steeds wisselend, ik moet verdorie hard denken om enkele namen te noemen. Michiel Huisman mag er zeker op. Greg Dulli. Brandon Flowers. Hugh Laurie. Matt Berninger. Ik heb het nogal voor muzikanten πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 2. JasMien

  Ik zou wel eens willen gaan eten met – nationaal – Axel Daeseleire en – internationaal – Scot Foley!
  Zelf ben ik niet beschaamd om bekende bv’s te vragen voor een selfie hoor. Op Werchter amuseer ik me rot daarmee 😜

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Men I like – tag (39/40) | Loesje Zaakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s